Wednesday, May 29, 2019

Barulah Yakin Nak Bagi Orang Datang Beraya Rumah Lepas Pakai Penyegar Udara dan Fabrik D'MENC Dari AFY HANIFF

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari raya dah nak tiba, kurang dari seminggu je lagi nie. Korang dah siap buat persiapan raya ? Persiapan diri untuk raya, aku percaya semuanya sudah tiptop dari hujung rambut ke hujung kaki. Bagaimana pula dengan persiapan rumah untuk raya ? Aku tengah sibuk kemas-kemas rumah lagi nie. Ber-marie-kondo sudah hampir seminggu. Nanti dah siap berkemas, jangan lupa sembur penyegar udara dan fabrik dari Afy Haniff tau. Wangi je bau satu rumah 😉


Sungguh tak tipu, rangkaian penyegar D'menc Fabric Freshener dan D'menc Air Freshener dari Afy Haniff nie sangat wangi. Macam-macam jenis wangian ada tau. Jadi korang boleh pilih haruman mana yangs esuai dengan hidung korang tu. Untuk hidung aku, rasa macam semua nak pakai. Boleh gitue ?

D'menc Fabric Freshener 

Variasi wangian D'menc Fabric Freshener

D'menc Fabric Freshener didatangkan dengan 4 wangian yang berbeza. Wangian Lavender, Vanilla, Lemon Tree dan juga Strawberry. Keempat-empat variasi wangian ini mempunyai keunikkan harumannya yang tersendiri. Dan yang paling best, semburan penyegar fabrik D'menc nie tidak meninggalkan kesan pada fabrik.

D'menc Fabric Freshener nie mampu menghilangkan bau-bau yang tidak disenangi dengan pantas sebab ia mudah meresap ke dalam fabrik tanpa perlu dibasuh. Kalau macam langsir ke, sarung bantal ke, mudahlah nak basuh, pulaknya sofa-sofa kita yang ber-material kain tu, macam mana nak basuh ? Jadi kita sembur je dengan penyegar fabrik D'menc dari Afy Haniff nie. Mudah, bau hapak terus hilang begitu saja.

Ye wakk, memang gaya bibik-bibik sangat time mengemas rumah.
Takpe, biar kita persis bibik-bibik, tapi rumah wangi dan kemas seperti ada bibik di rumah. Gituh !

Boleh digunakan di mana sahaja yang mempunyai material fabrik. Sofa boleh, carpet boleh, sarung bantal boleh, langsir boleh, malah baju yang kau pakai pon boleh sembur sekali. Yelahh, dah mengemas-ngemas satu rumah nie, banyak peluh keluar. Rasanya satu rumah dah disembur dengan D'menc Fabric Freshener nie, tapi still berbau. Cek punya cek, rupanya bau peluh badan sendiri. BHAHAHAHA 😄 Sembur jangan tak sembur ! Bagi wangi satu rumah okay.

D'menc Air Freshener

Variasi wangian D'menc Air Freshener

Untuk variasi penyegar udara D'menc dari Afy Haniff pula terdapat 8 variasi wangian kesemuanya. Ada wangian buah-buahan dan juga bunga. Antarannya ialah wangian Autumn, Pandan Leaves, Lavender, Vanilla, Green Apple, Sparkling Lemon, Honeydew dan juga Tutty Fruity. Penyegar udara D'menc nie sangat tahan lama dan mampu bertahan sehinga lebih 60 hari tau. Wangiannya 100% dari pati minyak wangi tulen.


Walaupun saiznya kecil tapi jangan main-main. Ia mampu menyegarkan seluruh ruangan tau. Saiznya yang kecil mudah untuk kita pasangkan di mana-mana. Korang boelh guna sebagai wangian kereta, wangian almari boleh, ruang tamu boleh, dapur pon boleh. Mana-mana tempat yang korang rasa nak wangikan tu, boleh je bubuh penyegar udara D'menc kecik cenonet yang comel nie. Wangilah kereta aku lepas nie. Sape nak tumpang kereta aku lepas nie, dipersilakan dan sangat-sangat dialukan. Tapi duit minyak jangan lupa. BHAHAHA 😄


Cara nak apply D'menc Air Freshener nie mudah je
  • Buka penutup kayu tu dan tanggalkan "cap" getah yang ada dalam tu
  • Lepastu tutup balik dengan penutup kayu tadi
  • Terbalikkan penyegar udara tu untuk 2-5 saat sehingga keluar bau wangi
  • Sebaik sahaja dah keluar bau wangi, kebalikan kedudukan asal wangian tu
  • Gantungkan di mana sahaja yang anda mahukan

Mudah kan, sembur-sembur, goncang-goncang, terus wangi satu rumah. Barulah yakin nak bagi orang datang ebraya rumah, ye dakk ? Jadi korang jangan lupa dapatkan Air Freshener dan Fabric Freshener D'menc di pasaraya-pasaraya terpilih. Boleh dapatkan di Giant, Tesco dan AEON Big berhampiran tempat tinggal anda.



Atau boleh dibeli secara atas talian di platform beli-belah online berikut :


Untuk maklumat lebih lanjut, boleh pergi ke laman sesawang Afy Haniff yang berikut :


#AfyHaniff #DMencAfyHaniff #FabricFreshener #PenyegarFabrik #AirFreshener #PenyegarUdara

22 comments:

  1. minat dengan car perfume tu ^^

    https://www.nurulsyahirah.com/2019/05/trip-family-ke-hatyai-thailand-part-1.html

    ReplyDelete
  2. hahahaha terhibur tgk gambar XD

    ReplyDelete
  3. I like to use air freshener because i like to my environment smells good. Never heard of this brand before. Will give a try soon.

    ReplyDelete
  4. Wah.
    Rajinnya dia mengemas dan mewangikan ruang rumah.
    Bak sini satu, boleh gak nak mewangikan ruang rumah Rawlins kelak.
    Rawlins suka packaging dia yang semakin chic.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih bro.. sharing produk yang bagus

    ReplyDelete
  6. Amboi posing ngan bantal tu kemain sangat! Hahaha. betul la nak raya-raya ni mmg kena get ready segala spray. Kena bg tetamu rasa segar & selesa masuk rumah kita. X masuk lg bau-bau makanan kan masak macam-macam. haha

    ReplyDelete
  7. I suka benda wangi sembur sembur camni. Senang nak bay nyaman sentiasa. Kalau Ada Yang ntah bacteria lagi best . Boleh la beli ni nanti. Boleh buat persiapan Raya. Mesti harum satu rumah.

    ReplyDelete
  8. tahu brand produk ni tapi belum cuba yang lain2 produk keluarannya ...nak beli jugaklah yg car fresner dengan fabric freshner dia sebab nampak besttt pulakkk

    ReplyDelete
  9. Awas awak yer muka slebek sangat ni nak jadi model untuk pewangi rumah wakakakaka.... Tapi tak boleh bla drama yang awak buat tu rasa terbahak kita baca awak. Kalau rumah dah wangi kena buat open house tau awak jemput kita yer wakakakakaka...

    ReplyDelete
  10. Cx suka gila dengan d'menc ady haniff ni! Wangi! Bau dia pon tahan lama. Bila spray datu rumah, pergh! Kemain semerbak. Sedap bau dia, tka pening. Perfum kereta tu pon wangi. Heheh cx pakai pandan flavir ntk dlm kereta. Kemain natural lg bau dia. Tak pening pon. Best sangat!

    ReplyDelete
  11. Produk ni ada jual kat pasaraya tak zharif?
    atau kat pasaran luar la.. ke kena cari agen ye..
    Adoii.. rumah je tak kemas elok lagi ni haaaa, raya dah dekat..

    ReplyDelete
  12. heyyyy, ape ni wangi sangat niiiii??? haha, baru la jiran tetangga tak membawang kan. Ha, agak-agak kalau ada makcik bawang yang bermulut longkang mai, semburkan aje dgn afy haniff.. hikhikkk.. sis pun dah stanby stok dah ni nak bawak balik kampung..

    ReplyDelete
  13. Dalam gambar pun dah boleh terasa wanginya D'menc ni haha... macam-macam pilihan wangian pulak yang ada tu. Untuk kereta tu pun macam menarik juga sebab tahan sampai 60 hari. Memang berbaloi

    ReplyDelete
  14. Sis baru je tahu pasal jenama ni. Yang penyegar tu tak ada, tapi yang utk fabrik tu baru je kawan bagi. Memang harum satu rumah bila sis sembur kat sofa. Habis ni nak beli lah...:D

    ReplyDelete
  15. Sis memang guna penyegar udara D'Menc dari Afy Haniff ni. Suka yang bau pandan dan green apple sebab sama nama ngan blog sis. Betul tau, rumah kenalah wangi-wangi nak sambut Raya. Kannnn...

    ReplyDelete
  16. Nice product range, not so boring kan with so many different choices of perfume to choose from, I'll grab some from Shopee cause now ade sale!

    ReplyDelete
  17. Amboii sampai ke dlm bilik bau Afy Haniff.. Ok, nnti AM nak naik kete jejakaula la.. Leh bau kete awak n gambarkan bau bilik awak camna.. Haa.. Gitu.. 😉😉😉

    ReplyDelete
  18. Wah letop ye. hehehe. Afy hanif dah ad produk baru. Kite mmg peminat setia brand ni. Pencuci pinggan dh simpan bnyk stok. Now nk try la pulak perfume. Cm best jerr

    ReplyDelete
  19. biasa kalau dah memasak bermacam lauk tu, lekat jugak lahh bau dekat sofa dengan langsir. boleh la spray je lepas nii.
    yang car perfume pun berguna jugakkk! satu hari konvoi beraya, komfem masuk kereta kita nak bau bau menyegarkan.

    ReplyDelete
  20. Wah baru lah wangi satu rumah dan kereta! hah nanti kita datang beraya kat rumah you tau hehehe.

    ReplyDelete
  21. Hahaha terhibur tengok gambar tu semua. Hahaha. Makin kreatif Zharif mewangikan persekitaran.

    ReplyDelete
  22. nak try jugak la... mcm best je.. tertarik ngan wangian keta tu.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini