Thursday, December 20, 2012

2 tahun sudah umur blog aku

Assalamualaikum 

I should post this on 16th December tapi aku terpaksa beri laluan kepada entri Langkawi terlebih dahulu. It has been two years, agak lama jugak aku dalam dunia blogging nie. Tak sangka Jejakakaula dah 2 tahun umurnya. Walaupon di awal penubuhannya tersangatlah noob namun kini tidak lagi. 


Monday, December 17, 2012

Langkawi : Day 4

Assalamualaikum

Bila dah sampai hari terakhir di Pulau Langkawi nie, rasa malas pula aku nak menaip. Hari terakhir kami di Langkawi tak banyak tempat pon kitorang pergi. Rata-rata kami tumpu untuk shopping je.


Friday, December 14, 2012

Langkawi : Day 3

Assalamualaikum 

Hari ketiga nie pon boleh tahan panjang lebarnya. So harap korang boleh bersabar dengan celoteh dan gambar-gambar yang bakal aku paparkan. 


Tuesday, December 11, 2012

Langkawi : Day 2

Assalamualaikum 

Kalau hari pertama entri dah panjang lebar, untuk hari kedua lagi panjang lebar. Tanpa buang masa, ayuh kita mulakan sesi penjelajahan hari kedua di bumi Langkawi. 

Saturday, December 8, 2012

Langkawi : Day 1

Assalamualaikum 

Alhamdulillah, kami selamat tiba di Selangor jam 6.30 pagi semalam. Penat sangat badan nie dan sekarang aku nak ceritakan pengalaman 4 hari 3 malam aku bercuti di Pulau Langkawi secara terperinci. For those yang rasa annoyed dengan entri banyak-banyak gambar atau rasa tak sanggup nak baca entri panjang-panjang, dinasihatkan supaya beredar sekarang. Terima kasih.


Okey kepada sesiapa yang dah tak sabar tu, jom kita mulakan !

Sunday, December 2, 2012

Persediaan untuk bercuti ke Langkawi

Assalamualaikum 

Alhamdulillah, setelah sekian lama aku merancang, akhirnya sudah pon tiba. Hari nie, tanggal 2 Disember 2012, aku akan berangkat ke Pulau Langkawi. Tiket bas dah beli dua minggu yang lalu. Jam 11 malam, aku akan bertolak dari Klang Sentral ke Kuala Perlis. Kenapa Perlis ? Sebab dari jeti Kuala Perlis naik feri ke Langkawi, cuma ambil masa 1 jam sahaja berbanding jeti di Kedah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini