Wednesday, January 30, 2013

I am 20

Assalamualaikum 

Pada tanggal 29 Januari 1993, jam 7.08 minit petang, bayi seberat 3.10 kg telah selamat dilahirkan di Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang. Kini, umurnya telah menjangkau 20 tahun. Alhamdulillah, sudah 20 tahun Allah pinjamkan aku dekat atas dunia dan aku berharap semoga Allah terus memanjangkan umurku agar aku bisa menjadi insan yang berguna kelak, insyaAllah.


Monday, January 28, 2013

Hari telur dan tepung sedunia

Assalamualaikum 

Semalam merupakan hari terakhir untuk aku dan adik aku bekerja di Pizza Hut Banting. Jadi, mereka-mereka semua berpakat untuk baling telur dan tepung dekat kitorang berdua. 

Thursday, January 17, 2013

Test pizza baharu

Assalamualaikum

Saja nak hebahkan, hari ini bermulalah promosi pizza baharu yang diberi nama Golden Crab Claw Pizza. Nama agak sedikit susah ya nak menyebutnya. Orang tak ada gigi mesti tersembur-sembur nak menyebut. Sebelum pizza ini dijual kepada umum, kami staff-staff Pizza Hut dah rasa dulu. Hihi

Friday, January 11, 2013

Obses dengan Dato' Siti Nurhaliza

Assalamualaikum

Korang ada ke tidak, rasa obses terhadap seseorang artis ? Tak kisahlah siapa artis tu, asal dari mana, yang pasti korang sangat obses dengan dia. Sampaikan semua hal yang berkaitan tentang artis tu korang tahu. Ada tak ? Kalau korang tanya aku, yes aku ada. Aku obses dengan Dato' Siti Nurhaliza.

Wednesday, January 9, 2013

Temuduga pendidikan di UPSI

Assalamualaikum 

Kali nie aku nak cerita pengalaman menghadiri satu temuduga. Temuduga pendidikan dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris atau nama glamournya UPSI. This is my first time ever dapat temuduga formal macam nie. Kecut perut, gundah gulana semuanya ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini