Friday, August 30, 2013

Powerbank Pineng PN-910 : 11200mAh

Assalamualaikum

When it comes to powerbank, aku takut sangat nak beli. Yelahh, dah macam-macam cerita aku dengar. Ada yang meletop lah, tiruan lah, tak berkualiti lah. Seriously seram sangat. Tapi, lepas baca review from blog Yuyu Zulaikha yang super comel lote tu, aku mula yakin yang penjual nie sangat jujur. Dan aku percaya powerbank daripada dia juga sangat berkualiti tinggi. Dia ialah The Faiz Ibrahim. Pembekal powerbank yang berkualiti tinggi dan dijamin 100% original.

Tuesday, August 27, 2013

Lebaran 2013 : Syawal 6 7 8 9 10

Assalamualaikum

Seperti yang telah dijanjikan, mari kita sambung dengan cerita hari raya aku untuk hari yang keenam sehingga hari yang kesepuluh. Tanpa membuang masa, ayuh !

Sunday, August 25, 2013

Lebaran 2013 : Syawal 2 3 4 5

Assalamualalaikum

Okay, marilah kita sambung cerita raya aku nie. Tangguh-tangguh nanti kang, makin banyak benda tertunggak. Dahlah banyak benda bakal menyusul akan datang nie. Jom kita teruskan dengan cerita hari raya aku untuk hari raya kedua, ketiga, keempat dan juga kelima.

Thursday, August 22, 2013

Lebaran 2013 : Drama 1 Syawal

Assalamualaikum

Yer, tahun nie punya hari raya agak dramatik sedikit sebabnya aku tidak beraya. Ada sedikit drama di pagi 1 Syawal tu yang membuatkan aku putuskan tak nak beraya. Aku betul-betul nekad, tak nak pergi beraya. Tapi kenapa ?

Wednesday, August 21, 2013

Berbuka puasa bersama ex-classmates 5KAA

Assalamualaikum 

4 Ogos yang lalu, satu majlis berbuka puasa bersama ex-classmates SMK Telok Datok telah diadakan. Boleh dikatakan sesi reunion jugalah. Sudah hampir 3 tahun meninggalkan sekolah menengah. Akhirnya, dapat juga berkumpul beramai-ramai walaupun tak semua dapat hadir.

Sunday, August 4, 2013

Shopping raya sampai jam 4 pagi

Assalamualaikum

3 Ogos yang lalu, aku dan adik beradik aku pergi shopping raya di Kuala Lumpur. Maklumlah, aku baru je dapat gaji, inilah masanya untuk reward diri sendiri. Penat-penat kerja, kenalah reward diri dengan sesuatu, betul tak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini