Wednesday, May 29, 2013

Aktiviti lagha di hujung minggu

Assalamualaikum

Aktiviti lagha ini bermula dengan niat untuk menghabiskan baucer buku 1 Malaysia memandangkan tarikh tamatnya pada 31 Mei ini. Jadi sesi menghabiskannya itu perlu dilakukan secepatnya. Baki baucer buku tu tinggal RM100. Tak tahu nak beli apa since aku nie bukanlah peminat novel atau lebih tepat tak suka membaca. Part yang paling geram, ada orang tu punyalah mengajak "Weyh besok aku ambik kau kat rumah, kita pergi habiskan baucer buku" dan sudahnya dia tak bawa baucer buku dia. Tak ke rasa macam nak bagi kasut.

Monday, May 20, 2013

Water World I-City Syiok

Assalamualaikum

17 Mei yang lalu, aku telah berjimba dekat Water World I-City Shah Alam dengan jayanya walaupun rancang last minute. Mujur semuanya berjalan lancar. Pagi-pagi bangun tertus bertolak ke sana. Jom ikti btuirannya !


Tuesday, May 14, 2013

My psychology batchmates UPSI

Assalamualaikum

Sekarang, aku nak war-warkan gambar kelas yang kitorang shoot pada bulan lepas. Sebenarnya, dah dapat lama gambar-gambar nie, cuma ta sempat-sempat aku nak update dalam blog nie. Jadi, kali nie terimalah gambar-gambar ini.


Tuesday, May 7, 2013

Pesta Buku Antarabangsa 2013

Assalamualaikum

4 Mei yang lalu, aku dan adik-beradik aku pergi ke Pesta Buku Antarabangsa 2013 di PWTC Kuala Lumpur. Kitorang bertolak seawal jam 9 pagi. Kakak aku memang semangat gila sebabnya dia memang kaki novel. Memang Pesta Buku Antarabangsa nie makanan dia. 


Wednesday, May 1, 2013

Perkahwinan Nazrah dan Ikhwan

Assalamualaikum

28 April yang lalu, majlis kahwin kakak Faries, Nazrah, telah diadakan. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar walaupun sehari sebelum tu, banyak masalah berlaku. Akad nikah telah berlangsung pada hari Sabtu bersamaan 27 April pada jam 6.00 petang. Masa akad nikah tu hujan lebat gila-gila sampaikan kawasan rumah Faries hampir banjir.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini