Tuesday, October 30, 2012

Salam Aidiladha 2012

Assalamualaikum 

Agak menyedihkan cerita raya aku sebenarnya. Lebih sedih dari cerita orang yang tak dapat nak balik raya tau. Ceritanya macam nie, aku kena kerja pagi raya tu. Masuk kerja jam 9 pagi pulak tu. Boleh bayangkan tak, kesedihannya macam mana ? Boleh menangis ya kalau pasang lagu raya Siti Nurhaliza.


Thursday, October 18, 2012

Customer Mystery Service (CMS), Pizza Hut

Assalamualaikum 

Ini merupakan berita buruk yang aku terima minggu lalu. Kisah sedihku ini berkait dengan tempat di mana aku bekerja sekarang iaitu di Pizza Hut Banting. Mari selami kisah sedihku ini.


Tuesday, October 16, 2012

Handphone baru

Assalamualaikum

Sebenarnya tak adalah baru sangat sebab dah genap pakai seminggu pon. Tak kesahlah, aku tetap jugak nak tulis dalam blog pasal benda nie. Seperti yang tertera dalam tajuk, aku baru sahaja beli handphoe baru.

Samsung Galaxy ACE DUOS , GT S6802

Friday, October 12, 2012

KFC Zinger Double Down

Assalamualaikum

Keinginan makin membuak-buak setelah membaca blog Hanis Zalikha tentang Burger KFC Zinger Double Down. Ditambah pula bentuk burgernya yang unik dan 100% tiada roti, menambahkan lagi keterliran aku terhadap burger ini. Oleh itu, aku terus cepat-cepat pergi beli dan rasa.

Sunday, October 7, 2012

Belanja keluarga makan Pizza Hut

Assalamualaikum

Ahad yang lalu, manager aku buat perjumpaan antara staff-staff Pizza Hut Banting. Perjumpaan nie bertujuan untuk berbincang mengenai sebarang masalah atau ketidakpuasan hati dalam kalangan staff. Kiranya segala benda yang terbuku dalam hati, atau nak tambahbaik ke apa, dibincangkan ketika perjumpaan ini. Seperti biasalah, aku tak ada apa-apa yang ingin diluahkan. Kalau nak luah, aku luah dalam blog je. Kah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini