Thursday, April 28, 2011

Selamat hari jadi budak Facebook

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Aku x pernah pos-pos barang nie. Baru pertama kali, agak susah sikit. Saja nak hadiahkan kawan Facebook aku kad hari jadi bersempena ulangtahun dia yang ke-17. Bukan aku yang lukis kad hari jadi nie tapi kawan sekolah aku yang lukis. Dia nie memang kreatif. Pandai lukis. Jadi aku bagi gambar dan bagi tahu nak macam mana, then dia buatlah.


Sebelom tu , aku nak kongsikan keputusan permohonan aku ke kolej matrikulasi, 

Monday, April 25, 2011

Book fair ? Damn bored yaww !

Minta off hari isnin dengan supervisor semata-mata nak pergi book fair . Terima kasih Kak Ili .
Aku pon dengan sexcited nya keluar lah dengan si Adil dan Syazwan nie . Huhu .
Kami pergi bertiga je . Yang lain busy . Menyampah ~

Semangat bangun pagi-pagi pergi beli topup dekat Petronas . Al-maklumlah , nak berjalan jauh .
Parking motor dekat rumah syazwan then bertolak jam 6.30 pagi ke stesen keretapi .
Masa dalam kereta , baru perasan yang handphone tertinggal dekat bakul motor . Damn !
Buat penat je aku topup . Tup-tup tertinggal pulak . Mujur letak motor dekat rumah Syazwan .
Buat nya aku parking dekat Banting , confirm lesap handphone aku tu .
Zharif Azis nie pon satu . Pelupa bebeno macam kakek-kakek nenek-nenek . Haihhhh ~

Sampai je dekat stesen kereta api , aku dah x semangat dah . Macam xnak pergi je .
Tapi dah sampai , nak buat macam mana . Pergi je lahh .

                                                            Monyok je tunggu keretapi

Naik je train terus tertidur . 70 minit naik train nie nak ke KL . Lama jugak lah aku tidur .
Penat sangat weyh . Balik keje pukul 1 pagi , bersiap-siap pukul 6 pagi . Mana cukup rehat .

BTW , nie kali pertama aku naik train . Hahahaa . Aku memang ketinggalan zaman .
Okay , sekarang anda semua boleh ketawa kan saya .

                                        Semua busy main phone , aku busy dengan camera .

Sampai-sampai je , terus cari tempat makan . Hahaha . Lapar kot .
Pergi The Mall singgah McD . Habis makan terus pergi ke Dewan Merdeka .

                                                                Yeay ! Dah sampai :)

Mereka berdua dengan boros nya memborong novel-novel yang ada di situ .
Aku x minat baca novel , so aku x batak lah dengan novel-novel tu semua .
Buat sakit kepala je baca . Plus2 , membazir duit . Lebih baik beli makanan .
Aku beli lah jugak . Aku beli pon cuma nak beg nya je . Hahahaha .

                                                       Itu dia , sampai 2 aku beli . Hahaha

Dekat 3 jam jugak lah dekat dalam tu . Meronda-ronda cari buku .
Syazwan dengan si Adil nie sampai ber-beg2 buku dorang beli .
Paling banyak si Syazwan tu lah . Almost 300 hengget habis dekat buku je .

Pergi dekat kiosk Al-Hidayah Publication , korang mesti akan ternampak sorang mamat nie .
Fulamak handsome bhai ! Mata dia kaler kuning terang . Sexy tu .
Budak berdua tu sibuk pilih buku , aku sibuk curi-curi snap gambar mamat nie .
Tapi gambar asyik blur je . Plus2 nak cover daripada terkantoi . Hahahaha .

                                                                      Geram betul !

Last-last dapat jugak . Hahahaha . Nak tengok ke ? Tapi x berapa jelas sangat lah .

                                                Meet in person untuk hasil yang lebih baik

Yang penting handsome . Try la melawat dia dekat situ .
Jangan lupa mintak akaun Facebook dia sekali . Then bagi tahu aku okay . Hahaha .

Surau dekat The Mall busuk gila . Plus2 banyak pencuri . Haihhhh .
So terpaksa lah bergilir-gilir pergi solat .

                                                             Muka x ikhlas . Hahaha

Selesai je semua , terus pergi Kenny Rogers roaster . Mengidam nak makan ayam lagi .
Tapi , ada sorang minah nie , mulut macam $!@L  !! Even nak tegur pon , ada cara nya .
Ini x , muka dah lah ketat gila , x senyum langsung , cakap dengan customer kurang ajar .
Terus aku blah dari situ . Panas je hati aku . Huh !
Nasib baik aku x snap gambar kau , x pasal-pasal muka kau kat blog aku nanti .
Padan muka . Hahaha . Tapi aku baik . Masih boleh sabar lagi . Ececeyhh ~

Singgah lah Pizza Hut . Lama jugak dah x makan dekat pizza nie .
Terus order Island Supreme a.k.a pizza kegemaran . Pizza nie tiada tandingan nya . Yummy !

                                                                           Order !

                                                                   Waiting . . . . . .

                                                                          Gelojoh !

                                                                        Melahap !

                                                                Mintak bil , Omaigoshhh !

                                                                      Kekenyangan ?

Asal kenyang sudah . Makan jangan terlampau berkira . Hahaha .
Dorang berdua share pizza . Aku beli pizza untuk aku sorang je .
X nak kongsi-kongsi . Nanti x cukup . Hahahaha .

Balik beli tiket nak balik . Penat sebab kena jalan kaki . Jauh pulak tu .

                                                                        Penat konon ~

                                                                         Tunggu train

Tunggu punya tunggu , akhir nya sampai jugak train tu . 
Malang nya , kitorang salah train . Hahaha .
Naik train pergi ke Seremban . Nasib baik ada Pak Cik tu tegur-tegur kitorang nak ke mana .
Kalau x memang sesat dekat Seremban lah .

                                                                        Silap train ! 

Terus patah balik ambik train lain . Tunggu lagi =_='
Dalam train aku asyik tidur je . Tidur dekat bahu orang pulak tu . Haihhh ~
Aku mana lah sedar aku pergi lentok dekat bahu orang . Nama pon tidur mati .
Nasib baik bahu kawan aku . Kalau bahu orang lain ?Memang dapat penampar lah kan .

                                                                Serik naik train 

Cari stesen bas , then naik bas sampai lah ke Banting .

                                                                    Dalam bas :)

 Alhamdulillah sampai ke Banting dengan selamat . Huhu 

                               Jom jalan-jalan lagi !


Friday, April 22, 2011

What's next ?

Argghh ! Tension aku di buat nya bila fikir pasal hal nie .
Hal apa ? Hal nak sambung belajar laa .

                                                           Import from myspace =_='

Masa ambil keputusan SPM hari tu , adalah cikgu fizik tegur aku .

Cikgu : Wahh boleh nie , boleh nie ( sambil tengok keputusan aku )
Aku    : Boleh apa cikgu ?
Cikgu : Boleh ambil course nursing . Nurse lelaki sikit . Memang perlukan sangat nurse lelaki .
Aku    : Owhh ye ke ? ( sambil buat muka x suka ) . Kalau ambil medic x layak ke cikgu ?
Cikgu : Ermm susah sikit lah . Tapi kalau dekat Timur Tengah insyaAllah dapat . 
             Awak kena rajin cari penaja lah .

Dan dan dan , memang aku x suka . X suka langsung nak jadi nurse . Tolong lah .
Kerja nurse memang mulia . Bantu pesakit bagai . Tapi aku x minat langsung !
Nak aku ulang ke ? X MINAT LANGSUNG !

Cukup jelas x ? Kalau x jelas jugak memang x tau nak buat macam mana lagi dah .
Sebelum tu , tengok surat yang aku dapat nie ,

                                                           Zharif Azis dislike this !

Argghhh ! Annoying betul . Macam x ada course lain je nak tawar kat aku . GRR !!
Bak kata Adila Azis ( nama ayah kami sama tapi kami bukan adik-beradik ) ,

                                                       IM facebook memang berguna

Huhu . Terima kasih Adila sebab bagi nasihat yang sangat berguna :)
Bila lah keputusan matriks dengan UPU nak keluar nie ? Haihhh . X sabar aku nak tau .
Harap-harap dapat lah course yang aku minat . Aminn ~

Pemilihan atas dasar minat atau atas dasar mahir ? I'm still confuse about this .
For me , minat much more important than mahir . I think laa .

FAKTA : Nurse merupakan pilihan terakhir aku dekat dunia nie .

                           Jangan terlalu memilih !

Saturday, April 16, 2011

Jom jalan-jalan

Tanggal 4 April 2011 , aku keluar dengan budak-budak gila .
Memang gila sangat-sangat weyh . Sumpah gila ! Mereka ialah Hareez , Ady dan Rashid .
Hati-hati lah kalau nampak mereka kat luar . Nanti jadi terikut-ikut pulak .
Kalau dah terikut , memang x ada jalan pulang dah . Dengan korang2 sekali jadi gila . Hahaha

                                                       3 budak gila yang paling Vogue

Mereka nie jenis orang yang happy go lucky cari bini . Eh , tersyasyul pulakk . Sorry3x .
Muka semua muka macam x ada masalah .  Muka happy macam baru dapat duit raya :)
Padahal masa nak bertolak , kereta langgar divider ( Ini semua salah Ady ) . Habis kemek kereta tu .
Tapi masih lagi boleh ketawa-ketawa . Pelik a/p Ajaib betul .
Duduk kat dalam kereta dengan dorang , ketawa je manjang . Ada je lawak yang dorang buat .
Seperti biasa , aku menikus je kat dalam kereta tu . Hahahaha .

Janji pukol 9 berkumpul dekat McD tapi pukol 10 baru semua sampai .
Yang penting , ibu aku bonceng aku naik motor hantar aku pergi McD pagi-pagi . So sweet :)
Pukol 10 terus bertolak pergi ke TS . Tapi kitorang x terus sampai ke TS.
Kitorang sempat sesat dulu dekat KL nie . Fuhh , sampai terpaksa sewa teksi tunjuk kan jalan .

                                                           Sibuk tahan teksi yaww !

Tempat pertama yang kitorang pergi ialah Sushi King . Nak top-up perut maa . Lapar kot .
Bagi mereka yang pertama kali pergi sini , memang x tau nak beli apa .
Semua benda nampak euuuu . Semua nya mentah . Maklum lah , makanan Jepun .
Aku mana lah pernah makan kat sini . Jadi , aku cuba-cuba je menu kat sini .

Gigitan pertama ( Bukan love bite okay ) ,

                                                             Bace doa sebelum makan

Oh cukup lah sekali aku makan dekat sini . X sedap waa cakap sama luu .
Habis duit RM 102 kat sini je . Amboi x amboi . Mahal bhai . Boleh koyak poket aku .

                                                               X habis sebab x sedap

Lepas je habis makan , terus pergi Cosmo world kalau x silap nama dia . Aku lupa lah . Hahaha
Agak lama di situ . Bayar RM 32 je . Jadi , rugi kalau x main semua permainan dalam nie .
Main Roller Coster sampai 3 kali . Yang penting semuanya permainan yang pusing-pusing .
Kepala pon pening , tekak pon loya . Masuk bilik air , apa lagi , muntah laa . Hahahaha
Habis sushi-sushi yang kitorang makan tadi keluar balik . Yerkk ~

Nak main pon dah x semangat sebab kepala pening gila nak die . Jadi kitorang pon keluar lah .
Tapi sebelum tu , bergambar dulu . Huhu .

                                                                     Muka budak loya

Kitorang duduk-duduk dulu sambil makan ice cream nak hilang kan pening-pening .
Terus pergi membeli belah . Harga dekat sini semua boleh tahan murah lah .
Baju semua smart-smart , kualiti semua bagus-bagus dan banyak pilihan .
Kalau kat Banting nie , semua nya hampehh . Harap kan kedai baju je banyak , cantiknya x .

Balik je terus singgah ke Restoran Saba a.k.a tempat kerja Hareez dekat Cyberjaya .
Sedap sangat ! Habis licin aku makan .

Lepastu baru semua orang balik . Hareez turun kan aku dekat McD Banting .
Telefon ayah aku suruh ambil dekat situ , Tapi x datang-datang jugak .
Lama gila aku tunggu sampai sempat aku makan satu set Big Mac .

                                                     
                                  " Penat tapi best ! "

There's a part should be in the story missing . Just don't ask about it okay . I had to do that because I have no choice . I feel guilty now .

Tuesday, April 12, 2011

Seruan kerjaan !

Sedang sibuk aku ber-Facebook , aku ternampak post tentang PLKN .
Wahh senarai pelatih PLKN siri ke-8 kumpulan ke-2 dah keluar .
Aku harap , aku dapat kumpulan ke-2 . Amin :)

Dan tengok sendiri ,


Argghhhh ! Kenapa aku dapat kumpulan yang ke-3 ? Adoiii !
Aku x suka kumpulan ketiga . Ishhhh !

Sebab kenapa aku x suka PLKN ?
Sebabnya aku dapat kumpulan ke-3 . Kumpulan ke-3 mula bulan september sampai december .
Kan masa tu semua orang sibuk-sibuk nak masuk U . Nak berangkat ke luar negara . Amboii !
Doa-doa kan lah aku dapat masuk U erk . X pon pergi luar negara . Aminn ( Cepat aminn kan ! )
So kene tangguh PLKN nie . Aku x nak tangguh-tangguh . X suka .
Kang dah tua baru lah sibuk-sibuk nak berkawat dengan budak-budak muda .

Lagi satu , aku nie ada sifat pemalu teramat . Memang x boleh nak sembuh penyakit nie .
Susah nak berkomunikasi dengan orang , x pandai borak , x pandai bergaul . Semua nya lah !
Kalau borak dengan aku , sumpah bosan . Sebab aku menikus je . Blurr x tahu apa-apa .

                                                           Pemalu lah sangat =_='

PLKN menyebabkan aku x dapat online . Ini kes serius !
Aku x dapat bayangkan diri aku tanpa Facebook , Twitter dan Myspace ( Ada orang guna myspace lagi ? )

Aku suka PLKN sebenarnya ( Nak jaga hati . Takut kena banned . Hahaha )
Masa mula-mula dapat tahu je aku tersentap , kecewa , sedih , duka , hiba . Semua ada !
Tapi lama-lama aku dapat terima dan x sabar pulak nak pergi ( Ye ke ? )


Sebab kenapa aku suka PLKN ?
Sebabnya nanti dapat banyak request dekat Facebook . Hahahaa
Lagi satu , aku nak tengok sama ada aku boleh ke tidak menyesuaikan diri tidur di dorm .
Almaklumlah , aku x pernah duduk asrama . Selalu tidur celah ketiak ibu tersayang saja . Haha

Sebab lain , aku ingat nak berhenti kerja bulan nie , konon alasan nak pergi PLKN . Hahahaa .
Kerja penat lah . Sekarang , aku x tau nak bagi alasan berhenti apa .
Patut ke aku berhenti ? Tolong aku buat pilihan ye :)
Kalau berhenti , aku x ada duit . Kalau bekerja , gaji dekat situ masyukk bhai .

                                                         Nak berhenti ke tidak nie ?

Dapat kumpulan ke-3 best jugak kot .
Sebab nya aku x bersedia dari segi zahir dan batin lagi . Pulakk batin termasuk sekali .
Zahir je kot . Hahaa . Aku dah berazam , sebelum pergi PLKN , aku nak gemuk sikit .
Kira x lah nampak sangat tulang temulang di badan ku . Segan lah .
Macam pesakit Aneroxia Nervosa pulak . Wahh ! Bio aku dah keluar dah .

Dan lagi satu , ingat lagi x hal RM 1500 tu ? Ingat x ?
Haihh korang nie memang mudah lupa . Meyh aku kasi ingat . Click here .
Ermm sampai sekarang aku belom dapat lagi "Benda" tu  =_='
Bila lah erk agaknya . Tunggu dan lihat je lah .


              NAK X NAK , AKU KENA JUGAK PERGI =_='

Thursday, April 7, 2011

Tahniah kerana berjaya buat saya kecewa

Aku hanya nak suara kan sedikit kekecewaan terhadap sekolah aku SMK Telok Datok .
Ermm aku dengar cerita , banner pelajar cemerlang SPM 2010 dah keluar .
Semua yang dapat 6A ke atas , nama tertulis kat banner .
Tapi malangnya , nama aku x ada . Aku rasa kecewa sangat-sangat .
Alang-alang dah boleh dapat naik banner , kenapa mesti nama aku yang tercicir ?


Bukan gila nama ke apa ( mungkin sikit lah ) , tapi SPM kan seumur hidup sekali  .
Jadi , aku nak jugak merasa nama terpampang kat banner sekolah .
Nak harap kan aku dapat anugerah kecemerlangan , memang x lah kan .
Ramai lagi kot yang cemerlang daripada aku .

Kenapa lah benda-benda macam nie selalu berlaku dekat aku ?
Masa PMR dulu pon kena jugak . Nasib nasib . . .
SMK TD sama je macam SAMUS KD . Dua-dua hampehh . Sengaja sabotaj aku  ( Tuduh melulu )


Kenapa dengan PMR aku ? Meyh aku cerita sikit pasal PMR aku dulu .
Masa PMR batch 2007 , pelajar cemerlang x ramai . 9A cuma 3 orang je kot masa tu .
Jadi , nak nampak macam ramai pelajar yang cemerlang , budak-budak 5A pon naik banner .
Pergghh ! Gila kentang lah SAMUS . Taktik kotor tu .

Tapi bila batch aku tahun 2008 , budak 9A ramai . 13 orang kalau x silap .
Jadi limit naik banner sampai 7A je . Sakit nya lah hati aku sebab PMR aku dapat 6A je .
Budak-budak yang dapat 6A cuma 4 orang je masa tu . Aku , Zuhair , Amira dan Apis .
X kan lah x muat kat banner tu ? Muat kan ?
Benda nie memang aku x akan lupa sampai mati . Ingat tu SAMUS ! ( Amaran bajet je nie )

Kesimpulan :  X ada rezeki agak nya . Mungkin lain kali . Tapi , bila lagi ?

  Terima kasih dan tahniah kerana berjaya buat saya rasa amat sedih dan kecewa

Sumber berita diperoleh daripada : Rashid

Monday, April 4, 2011

Motor ku bukan public transport !

Zharif Azis nie seorang yang baik . Baik sangat-sangat .
Tapi agak-agak lah , janganlah sampai mempergunakan kebaikan aku .

Aku nie paling susah nak tolak ajakan , rayuan atau pelawaan seseorang .
Lidah macam kelu sangat nak cakap " x boleh " , " tidak " , " x nak lah "
Okay , itu tipu lah kan . Mungkin boleh tapi aku jarang buat . Hahaha .

Adalah sorang mamat nie , kawan aku kat tempat kerja .
Nama dia P . Bagi sesiapa yang dah tau siapa P nie , just shut your mouth !
Aku x nak malu kan sesiapa . Dan x nak berkongsi dosa akibat mengumpat .
Dosa yang ada sekarang nie pon x tertanggung . Cukup-cukup lah .

Ermmm mungkin entri nie di anggap mengumpat tapi aku x reveal siapa P tu kan ?
It could be anybody . Sape makan cili rasa pedas . *x kan lah masin pulak kot 

                                                           Ego je pon . Merah pulak tu . 

P nie suka pinjam motor aku .
Kalau sekali dua pinjam , aku x kisah . Tapi sejak kebelakangan nie , makin kerap pulak .
Sampai hari-hari nak pinjam . Melampau lah kan ?
Disebabkan aku nie terlampau baik , aku bagi je si P nie pinjam .
Banyak betul alasan dia nak pinjam . Antaranya ,

  " Aku nak jumpa bapak aku lah . Dia datang dari jauh " - Suruh la dia datang Pak Li kan ?  
  " Aku nak hantar nasi ayam lemon nie kat mak aku " - Menipu . Dia nak bagi makwe dia .
  " Aku nak keluarkan duit lah kat bank . Duit aku dah habis " - Dia nie seorang yang boros . 
  " Aku nak beli rokok " - Padahal depan Pak Li ada jual rokok tapi dia malas nak jalan kaki .
  " Aku nak ambil gitar kat kawan aku lah " - Penting sangat ke gitar tu ? Bukan artis pon .

Banyak lagi sebenarnya . Kalau tulis satu persatu kang sampai besok pon entri nie x abis .
Sehingga timbul satu suara daripada seorang hamba Allah nie . Nama dia Ali .

                                                           Aku dan Ali di tempat kerja

Ali : Riff , kau nie bagi je pinjam motor kau kat si P tu kan . Kau x risau k ?
       Buat nya dia excident ke , memang lah kita x minta . Tapi kena fikir juga hal tu .
       Dah lah dia x ada lesen . Apa-apa hal motor kau juga yang kena .
       Kau bagi sekali , tengok , sampai sekarang hari-hari dia nak pinjam .
       Dulu pon dia nak pinjam motor aku . Tapi aku x bagi . Sekarang dia dah x minta dah .

Tersentap aku masa tu . Automatically menyedar kan aku . Thanx abang Ali :)
Aku terus ambil tindakan . Dan berani kan diri untuk tidak bagi si P nie pinjam motor aku .
Sebenarnya memang dah lama aku nak cakap benda nie dekat P .
Dari sebelum Ali tegur aku lagi . Cuma aku x berani . Hahahaa .

Mesti korang label aku nie kedekut kan ? Think before you judge me !

Pertama , dia x ada lesen . Kalau kena saman macam mana ?
 " Eh , aku boleh bayar lah saman tu " - Padahal duit dia selalu habis . Nak bayar macam mana ?
 " Dekat balai polis tu ramai member-member aku " - Nak rasuah polis lah tu kan ?

Kedua , kalau kemalangan , motor sape yang hancur ? Bukan motor aku ke ?
 " Kau jangan lah doa macam tu " - Bukan doa tapi sebagai langkah berjaga-jaga . 
 " Kau nak sangat ke aku kemalangan langgar lori ? " - Lantak kau lah . Asal motor aku selamat .
 
Sejak aku x bagi dia pinjam , dia x minta lagi dah . Tapi . . . . . .
Baru-baru nie , dia nak pinjam lagi . Dan aku bagi . Argghhh ! Bodoh nya aku .

Dan semalam , seperti biasa , bila aku dah bagi pinjam , dia nak pinjam lagi .
Zharif Azis mati-matian kata TIDAK ! Sampai dia merayu-rayu kat aku . Pergggh !
Aku tetap dengan TIDAK aku . Aku x makan dengan semua rayuan P tu lagi . Boleh jalan lah !
Aku berjaya . Yeay ! Selamat pon motor aku . Hahaha .

Kepada crew-crew Pak Li yang baca entri nie , jangan lah kecoh-kecoh erk .
Yang paling penting jangan bagi tau P . Hahahaha .
X pasal-pasal bermusuhan pulak aku dengan si P nie nanti . Padahal kami kawan :)

                         Bintang popular 2010 , tahniah abang Sam !

                                                   Muka aku x excited pon kan . Hahaha



Friday, April 1, 2011

Insideaja territory contest : TABIAT BURUK SAYA !

Aku ada tabiat buruk ke ? Rasa nya x ada .
Setelah hampir satu jam fikir , baru lah aku dapat senaraikan tabiat buruk aku nie . *tipu je
Cik SCC mengada tag nama aku . Sengaja je dia nak tau tabiat buruk aku . Hahahaa
Habis semua orang tau tabiat buruk Zharif Azis nie . Kantoi !


Siapa berani , jom lah join contest nie . Click sini untuk maklumat lanjut 

 1 . Zharif Azis suka joget-joget

 
                                                Bukan gambaran sebenar aku joget-joget

Buruk kan laki kalau joget ? Lagi-lagi yang joget tu aku .
Habis xde sapa nak kat aku lepas nie . Adoii . Pernah lah dulu TER-rakam satu video .
Video apa ? Video aku tengah berjoget sakan dengan adik perempuan aku .
Masa tu tengah dengar lagu Pokerface by Lady Gaga . Siap menari tarian robot . Amboi sangat ~
Then aku TER-copy paste dekat pendrive kawan aku . Arrgghhh ! Malu nya .
Kepada Adi dan Zuhair , aku mohon sangat-sangat , tolong delete video tu . Please . . . .

2 . Zharif Azis kuat makan

                                                               Gelojoh a.k.a pelahap 

Mesti ramai yang x percaya kan ? Tapi hakikat nya memang aku nie kuat makan .
Cuma badan je yang x nak naik . Padahal aku makan banyak .
Mungkin lepas aku kahwin baru berat badan aku naik kot  . Sama macam ayah aku .
Dulu sebelum dia kahwin , badan dia kurus yang amat . Tapi sekarang , pergghh ! Besar punya .

3. Zharif Azis x suka orang pandang dia lama-lama 

                                              Cahaya keimanan sebenar nya nie . Hahaha

Bukan x suka , cuma aku x selesa . Sape je yang selesa kalau orang tenung dia lama-lama ?
X selesa kan . Mesti buat kita tertanya-tanya . " Ada cili kat gigi aku ke ? " Hahahaa
Kalau orang dah mula tenung , mula lah aku nak tergaru sana , tergaru sini .
Dah macam orang banyak kurap pon ada .

p/s : Ini di kira tabiat ke ? Hahahaa

4 . Zharif Azis suka cermin 

Aku suka tengok cermin sebab aku boleh tengok diri aku sendiri .
Bila dah mengadap cermin , mula lah pose sana , pose sini . Cakap sorang-sorang .
Yang paling x boleh bla , puji diri sendiri . Hahahaa .
REMEMBER ! Mirror never lies .

                                                       ~   TAMAT ~

Cukup lah erk . Segan lah nak bagi tau lagi . Hahaha .
Aku nak kena tag 2 orang . Tapi sape ye ? Ermmm aku x tau lah nak tag sape .
Aku tag sorang je lah erk . Aku tag Adi . Itu pun kalau dia sempat join lah .
Setahu aku , tarikh tutup contest nie besok a.k.a 2 April . Macam x sempat je . Huhu .
BTW , ini kali pertama aku join contest dalam blog .
Kalau aku rajin , aku join . Kalau x , jangan harap . Hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini