Wednesday, April 20, 2011

Merayap lagi

Assalamualaikum

Kali nie merayap dengan rakan sekelas aku sewaktu SPM. Gigih tau outing naik bas ke Jusco Bukit Tinggi.


Merayap kali nie sebab dorang bertiga nak pergi tengok wayang dokumentari Justin Bieber, Never Say Never apa benda ntah. Tak ingat. Aku tak berapa berkenan sangat Justin Bieber nie. Jadi tak adalah rasa ralat kalau tak tengok pon. Aku jenis tak tengok wayang, so dorang betiga jelah pergi. Aku mereput tunggu tayangan habis dengan tidur dan makan ABC.



Oleh kerana tayangan cerita tu masih lambat lagi, jadinya kitorang ambil masa yang ada untuk pergi makan dan berjalan-jalan di kawasan sekitar. Oleh kerana masa nie aku masih baru pakai braces, jadinya aku orang paling lambat habiskan makanan. Biasanya akulah orang pertama selesai makan.


Lepas dah tawaf satu Jusco tu, kitorang singgah makan dekat Kenny Rogers Roasters. Saja nak cuba makan dekat situ. Ramai kata sedap tapi agak sedikit mahal ya. Total kitorang makan ialah RM104.


25 April 2011 nanti, kawan aku ajak pergi pesta buku dekat Kuala Lumpur. Teringin nak pergi tapi belum request cuti lagi dari manager. Harap dapat cutilah. Kalau dapat, makanya berjalan lagilah aku nampaknya.

Post edited : July 2021

20 comments:

  1. siriusli tak pergi tengok movie sebab mak tak kasi?!! woww respect nih!

    ReplyDelete
  2. bel nabilah : segan lah nak senyum . hahahaha .

    aisya : seriously . mmg x pernah . huhu :)

    ReplyDelete
  3. wah,, payah betul nak tgk ko senyum ek skrg ~,~"

    ReplyDelete
  4. hahaha . memang payah dah . segan :P

    ReplyDelete
  5. ala mana certa kes melarikn diri drpd restorn pastamania.
    FAKTA : kesian bangla dh bagi menu besar2

    ReplyDelete
  6. alaaa yg tu pon nk cerita jugak ke ?
    xda gamba nya lahh adi . hahahahaha .

    FAKTA : macam mana kita bole lupa nak ambik gamba bangla tu ? hahahahaa

    ReplyDelete
  7. senyum lah snyum lah. merayu dgn penuh kesabaran nie. HAHAHA

    awak anak yg baik. respect ouh !

    ReplyDelete
  8. amboiiii nanti kte nak join gak next time!!!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Debab : :) dah senyum dah tu :)

    finaz : jom :)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Wah , best . Tak ajak pun , Ishk ishk =P =P

    ReplyDelete
  12. aqilah : tenQ :)

    wan : sorry :( aq dah agak dh mesti kau akan kecik hati . sory sory sory .

    ReplyDelete
  13. Eh , takdelah . Rbu tu memang aku ada hal pun =)

    ReplyDelete
  14. yelatuuu :P sory okay :)
    yg penting isnin nie jad . aq dpat off hari tu .

    ReplyDelete
  15. tabikkk! memang terbaiklahh.. xbiasa masuk panggung, nak2 pulak alasan sebab mak xbagi.. memang anak 'soleh'! haha.. good boy..! sy besa masuk sekali seumur hidup.. n then kena marah.. kwang3.. xmasuk dah laa lepas tuu.. nonsen2.. ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai skang pon xmasuk lagi panggung wayang, ibu xkasi =)

      Delete
  16. x pernah masuk panggung? hurmm... sa ingatkan sya sorg ja budak yg x pnah msuk tmpat tu g..LOL! btw bgus tu dgar ckap ibu. ngee.. keep it up dude!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sampai sekarang still xpernah lagi tgok wayang =) thanx vyellyinda ^^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini