Monday, April 28, 2014

Kad Pengenalan Baru

Assalamualaikum

Baru-baru nie, aku buat kad pengenalan baru. Sudah tiba masanya untuk aku tukar kad pengenalan aku nie. Umur pon dah menjangkau usia 21 tahun, jadinya kad pengenalan lama dah tidak valid. Bukan nak cakap apalah kan, tapi serius rasa nak menangis tengok IC baru aku nie. Aku syak, akak yang ambil gambar aku tu, dia malas nak edit kot. Merah padam muka aku pasaipa. Dah lah benda nie permanent. Adoiii

Tuesday, April 15, 2014

Makan meatball di IKEA

Assalamualaikum

Terimalah cerita tertangguh ini akibat ada lori jahanam mana entah pergi langgar wayar telefon rumah aku dekat luar tu sampai putus. Tak sedar lori tinggi, nak juga lalu jalan sempit. Lepastu main lari je pulak tu. Kuasam betul. Habis internet tak boleh nak guna. Now dah ada dekat UPSI baru boleh update.

Monday, April 7, 2014

Health Exhibition Day, PSYCH UPSI

Assalamualaikum

Pada 3 April yang lalu, kami pelajar psikologi yang ambil subjek Health Psychology kena anjurkan satu projek yang diberi nama Health Exhibition Day di mana program ini bertindak sebagai salah satu langkah untuk dedahkan pelbagai jenis penyakit kepada khalayak ramai. So that people would aware about many type of diseases and take precaution steps from that. Tibehhh tulis English.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini