Tuesday, February 28, 2012

Matrik Stuff

Assalamualaikum 

Kali nie aku nak cerita pulak pasal kehidupan aku di matrik . Mesti ramai yang nak tau kan .
Tak payah cakap pon aku dah tau . Korang memang rajin stalker hidup Zharif Azis pon kan =P

I am a KMPP student

Saturday, February 25, 2012

Tentang braces

Assalamualaikum 

Sejak kebelakangan nie aku agak malas nak meng-updated blog aku yang hensem lagi best nie .
Bila boring , nie yang buat aku nak mengarang post mengarut-ngarut . Korang baca je yerp =)

I bet you want to termuntah when you see this 

Sunday, February 19, 2012

Cameron Highland

Assalamualaikum !

Semalam , praktikum aku adakan lawatan pergi Cameron Highland !! Excited tawuu .

Strawberry 

Thursday, February 9, 2012

Artis Sementara

Assalamualaikum

 " Zharif cepat lah updated blog pasal semalam "
Okey fine , aku updated . Banyak benor permintaan suruh updated . Haha tipu je , bye =P

Seperti yang korang semua sedia maklum , lately aku betul-betul busy . Itu ini aku kene buat .
Penat tawu . Aku juga manusia biasa yang xpernah lari dari melakukan kesilapan .
Eh macam x masuk je ayat nya tu ? Aku salah taip ka ? Runsing jap -,-

Gambar pendahuluan . Excited tak ?

Wednesday, February 8, 2012

Makan Untuk hidup

Assalamualaikum !


Kali nie aku nak cerita pasal makanan . 
So get ready with ur tissue coz u might get terliur when u read this . Beware >__<

Seperti yang korang sudah sedia maklum , aku dapat cuti 5 hari .
Memang Zharif Azis rasa puas sangat sebab dapat joget-joget kat rumah dengan slamber nya .
Selain itu juga , Zharif Azis telah mengisikan masa lapang nya itu dengan makan tanpa henti .
Dan part yang paling runsing sekali ,berat Zharif Azis masih lagi maintain pada tahap 55kg . Dem !

Destinasi pertama yang ingin aku ceritakan ialah Domino's Pizza . 
Actually aku lebih prefer Pizza Hut daripada Domino's nie . Sebab aku rasa Pizza Hut lagi sedap kot

Bergaya dengan poyo nya semata-mata nak tunjuk lambang 
Domino's Pizza je =='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini