Friday, August 31, 2018

ORGGA - Produk Kosmetik Organik 100% Menggunakan Bahan Semulajadi

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku sempat menghadiri satu pre-launch produk kosmetik di Bangi. Produk kosmetik ini sangat istimewa kerana kesemua bahan-bahan yang digunakan adalah 100% bahan semulajadi asli yang kaya dengan pelbagai faedah.


Tuesday, August 21, 2018

Menang Giveaway Anjuran BroFramestone Dapat Smartphone Neffos C7

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saja nak berkongsi kegembiraan dengan semua pembaca blog Jejakakaula, bahawasanya diri ini telah memenangi giveaway yang dianjurkan oleh Broframestone. Alhamdulillah, rezeki aku dapat sebuah telefon pintar dari Neffos.


Monday, August 20, 2018

CANNIS APP, a 7-in-1 Mobile App That Satisfies Every Need

Assalamualaikum and good day everyone !

Now, i would love to introduce to you guys about an app that can satisfy every need in just one app. The app is called Cannis. In this modern day, life is getting easier as the technologies become more advance and powerful. So, Cannis is among the apps that can make your life easier and better.


Sunday, August 19, 2018

Seramai 9,000 Peserta Menyertai IJM Land Half Marathon 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pada 12 Ogos yang lalu, aku telah sama-sama turut memeriahkan larian marathon yang dianjurkan oleh IJM Land.  Larian ini merupakan larian tahunan yang dianjurkan tiap-tiap tahun dan tahun ini merukan tahun ke-7 penganjurannya. Penyertaan tahun ini amat luar biasa sekali. Seramai 9,000 peserta menyertai larian ini dan di kalangan peserta ada dari Australia, Hong Kong, China, Indonesia, Korea, Jepun, Singapura, Taiwan dan juga Thailand.


Monday, August 13, 2018

BioXcellent GoutXcid Membantu Merawat Dan Mencegah Penyakit Gout

Assalamualaikum & salam sejahtera

BioXcellent GoutXcid Membantu Mencegah & Merawat Penyakit Gout | Aku pasti kita semua sudah cakna akan penyakit gout nie. Biasa kita dengar lelaki yang berusia 40-an dapat penyakit nie. Tapi jangan terkejut kalau sekarang nie, di usia muda juga sudah mendapat penyakit gout. Nauzzubillah. Minta simpang.

Saturday, August 11, 2018

Lebaran 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kali nie, aku nak bercerita kemeriahan suasana hari raya tahun ini buat semua pembaca setia jejakakaula. Yang tak setia tu, mohon berubah. Tibahhh ! Raya tahun nie, secara umumnya agak sedikit hambar. Hahahaha. Biasa-biasa je raya tahun nie. Tak ada benda gempak sangat pon nak cerita. Tak seperti kisah raya tahun lepas. Masih ingatkah peristiwa tahun lepas tentang daging rendang basi di pagi raya ? Kalau tak tahu, maksudnya anda tak setia lah tu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini