Monday, August 13, 2018

BioXcellent GoutXcid Membantu Merawat Dan Mencegah Penyakit Gout

Assalamualaikum & salam sejahtera

BioXcellent GoutXcid Membantu Mencegah & Merawat Penyakit Gout | Aku pasti kita semua sudah cakna akan penyakit gout nie. Biasa kita dengar lelaki yang berusia 40-an dapat penyakit nie. Tapi jangan terkejut kalau sekarang nie, di usia muda juga sudah mendapat penyakit gout. Nauzzubillah. Minta simpang.


Apa itu penyakit Gout ?

Penyakit gout ialah satu bentuk artritis yang diakibatkan oleh pengumpulan asid urik pada sendi-sendi. Antara tanda-tandan penyakit gout ialah sendi-sendi akan membengkak dan sakit. Biasanya serangan awal dilakukan pada ibu jari kaki. Penyakit gout nie sangat menyakitkan. Walaupun disentuh dengan lembut, sakitnya itu tidak tertanggung.

Kelebihan mengamalkan BioXcellent GoutXcid

Banyak cara untuk kita elak daripada dapat penyakit gout nie. Salah satunya ialah dengan mengamalkan suplemen BioXcellent GoutXcid nie. Mari kita tengok kelebihan mengamalkan suplemen ini.
  • Menghilangkan sakit dan denyut-denyut
  • Meredakan bengkak dan merawat atritis
  • Mengelakkan pembentukan asid urik
  • Membaiki penapis buah pinggang
  • Melancarkan sistem perkumuhan
  • Memperbanyakkan urine
  • Membaiki saluran darah
  • Mengurangkan keletihan dan sakit kepala
  • Mencuci darah dari toksik yang merbahaya


Tips dan pantang larang selepas mengambil supplemen BioXcellent GoutXcid

Untuk kesan yang lebih padu, mestilah kena mengamalkan beberapa pantang larang dan tips supaya supplemen itu lebih mujarab dan menampakkan kesannya yang positif.
  • Untuk masalah jerawat, pantang daripada minum susu, makanan bergoreng dan kicap soya
  • Elakkan pengambilan kafein sebab boleh mempercepatkan penuaan
  • Amalkan minum air masak 2-3 liter untuk kesan yang terbaik
  • Boleh dibancuh dengan air suam, air biasa atau air sejuk tapi pastikan ia betul-betul larut sebelum minum
  • Jarakkan waktu selama 5 jam pengambilan ubat dari hospital/klinik dan 1-2 jam sekiranya ada mengambil supplemen lain
  • Jika mempunyai masalah kesihatan, sila rujuk doktor atau pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa jenis produk
  • Produk yang mempunyai kolagen tidak digalakkan dan tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah alahan makanan laut atau masalah kulit sensitif atau masalah resdung
  • Sesuai diambil selepas sarapan atau sebelum tidur. Sebelum tidur sangat digalakkan kerana penyerapan waktu malam lebih tinggi


Cara pengambilan
  • Campur 1 skop (20grams) ke dalam 200ml/250ml air suam
  • Goncang sehingga larut dan minum serta-merta selepas penyediaan.
  • Minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik

Ramuan
Maltodextrin, fructose, arabic gum, serbuk delima, serbuk nenas, serbuk lemon, paudah extract, citric acid, plantago asiatica, radix gentianae, macrophyllae rheum, tricalcium phosphate.


Buat pesakit Gout, hindarkan pengambilan makanan di bawah ini
  • Kurangkan pengambilan makanan laut dan daging
  • Minuman beralkohol dan minuman manis
  • Sayur-sayuran seperti asparagus, kubis bunga, bayam dan cendawan. 
  • Organ dalaman haiwan

Sesungguhnya, memang banyak khasiat mengamalkan minuman tambahan BioXcellent GautXcid nie. Jadi, apa tunggu lagi ? Jom dapatkan sekarang. Segala butiran untuk tempahan, ada di bawah.

RM 66.00, termasuk postage seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Phone no: 016-3163 069

14 comments:

  1. baguslah produk ni, boleh dijadikan sebagai alternatif masalah gout

    ReplyDelete
  2. First time dengar pasal supplement ni. Banyak juga pantang larang yang kita kena jaga bila dah ada penyakit gout ni rupanya. Yaya pun kena sedar diri tinggalkan makanan yang tak bagus terutamanya fast food/processed food :( Semoga kita semoga lebih menjaga pemakanan dan sihat sentiasa :)

    ReplyDelete
  3. penyakit gout bkn yg tua je..kt opis ada juga yg muda kena...tq share info utk amalkan minuman tambahan bioxcellent goutxcid..nanti nk bgtau ada pakcik2 kt opis ni yg ada kena gout..mn tau die nk try kn

    ReplyDelete
  4. My friend got gout. I will introduce this product to him since he is looking for solution now.

    ReplyDelete
  5. Ohh memang berkesan yea? Mmg penyakit gout ni leceh dan walaupun tak terlalu merbahaya tapi bila kena attack tu mesti rasa insaf. Maksudnya BioXcellent GoutXcid ni supplement saja kan?

    ReplyDelete
  6. ohhhhh serius la boelh merawat penyakit gout, hebakk jugak eh produk ni... Apapun, kena bermula dari dalam diri kita gakkan.. dari segi gaya hidup sihat, pemakanan dan faktor saringan kesihatan. Perlu demi menjaga kesihatan sendiri.

    ReplyDelete
  7. Memang produk BioXcellent bagus, kak pun mkn jugak

    ReplyDelete
  8. Rasa ini satu berita baik buat mereka menghidapi masalah Gout. Kena beli ni sebab harga sangat murah dan pastikan amalkan penggunaannya perlu ambil dalam beberapa tempoh.

    ReplyDelete
  9. Bagusnya produk ini, sesuai untuk mereka yang kena gout, Ramai kawan-kawan akak ada penyakit ni, sebab mereka semua pengemar seafood.. Nanti boleh kenalkan dekat kawan-kawan akak...

    ReplyDelete
  10. lately mmg banyak kisah masalah gaout ni..tapi bila ada suplemen yang dapat membantu mengurang dan mencegah why not cuba kan..at least ada alternatif untuk maintain kesihatan dan kesembuhan

    ReplyDelete
  11. Org gout wajib baca entri ni & dpt kan produk ni.
    Kat ofis, ada few guys yg sgt la gout.
    Hadoi.bila diorang kena attack, mak aii! Semua keje stop ha ha ha...

    ReplyDelete
  12. Dah senang lah kalau orang yang ada penyakit gout ni. Harganya pun mampu milik. Senang pulak tu nak consume. Tapi jangan lupa di samping suplemen, kena jaga jugak pemakanan kita

    ReplyDelete
  13. Nampak bagus produk ni.yang ada mengalami gout boleh cuba dan amalkan.in shaa Allah mujarab.boleh recommend pada kawan nanti ni

    ReplyDelete
  14. Penyakit gout memang memberikan penghidapnya penderitaan yang amat. Maklumlah asid urik dalam badan banyak sangat sampai jadi garam dan bertumpu di sendi sampai menekan saraf. Mau tak sakit

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini