Tuesday, January 31, 2012

Cuti pertengahan semester 2

Assalamualaikum !

Seperti yang telah dijanjikan, post kali nie aku nak cerita apa yang aku buat sepanjang cuti pertengahan semester aku. Seminggu je cuti tapi aku buat maam-macam benda. Jom mulakan cerita !

Hari Sabtu, aku pergi lawat adik perempuan aku dekat Negeri Sembilan. Lepas tu terus pergi Melaka untuk servis braes. Penat satu hari keluar, penat balik dari matrik tak hilang lagi masa nie.

Sunday, January 29, 2012

I am 19

Assalamualaikum


That time of the year comes again, It's my birthday ! Sangat-sangat teruja. Tahu-tahu dah 19 tahun dah umur aku. Makin lama umur makin meningkat. Rasa tua pulak.

Tuesday, January 17, 2012

Period ke ?

Assalamualaikum

Memang sudah sedia maklum, orang yang datang bulan nie biasanya emosi tak stabil. Cepat rasa nak marah, mood berubah-ubah dan hampir semua benda rasa tak kena. Yang tu memang kita fahamlah. Yang aku tak faham sekarang nie, mood swing nie berlaku pada sorang lelaki. Takkan period juga kot ?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini