Wednesday, May 25, 2022

Sambutan Ulangtahun ke-25 Pokemon Trading Card Game di AEON Mall Shah Alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Para peminat Pokemon bolehlah menghadirkan diri ke AEON Mall Shah Alam untuk merasai sendiri keseronokkan sambutan ulangtahun ke-25 Pokemon Trading Card Game (TCG). AEON Mall Shah Alam menjadi lokasi kemuncak untuk acara yang julung-julung kalinya dianjurkan ini.

Saturday, May 21, 2022

Kedai Repair Handphone Putrajaya - MRFIX PUTRAJAYA

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bila jangka hayat telefon dah melebihi 5 tahun nie, memang banyak betullah ragam dia. Mulalah performance jadi slow, bateri buat hal, paparan skrin jadi kuning dan macam-macam lagilah. Untuk aku punya kes, masalah bateri dan juga LCD skrin yang semakin menguning dan kadang touch screen tak berapa nak berfungsi dah. Jadinya, aku pergi hantar kedai untuk tukar. Google punya google, jumpalah satu kedai repair handphone di Putrajaya iaitu Kedai Baiki Telefon MRFIX.

Sunday, May 15, 2022

Pakej Rumah Terbuka Sambut Syawal di I'Dahlia Corner

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, dipanjangkan umur untuk kita semua menyambut hari lebaran tahun ini. Lebih bersyukur lagi tahun ini kita "dibenarkan" menyambut hari raya setelah dua tahun disekat daripada mengadakan pengumpulan di hari perayaan. Oleh itu, aku percaya ramai yang mengambil kesempatan ini untuk menjemput rakan taulan datang ke rumah dan mengadakan rumah terbuka. Memang ngamm sangat sebabnya korang boleh tempah pakej rumah terbuka yang ditawarkan oleh I'Dahlia Corner. Ikuti butirannya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini