Saturday, December 31, 2011

Presentation Week

Assalamualaikum !

Minggu nie merupakan minggu paling mencabar sebabnya aku ada dua presentation. Satu presentation untuk kelas English dan satu lagi presentation untuk kelas Agama Islam. 


Wednesday, December 28, 2011

Cuti krismas

Assalamualaikum

Cuti krismas kali ini, aku banyak meluangkan masa bersama keluarga dan sanak saudara aku. Banyaklah aktiviti yang aku lakukan sepanjang cuti krismas. Jom ikuti aktiviti yang aku buat !

Saturday, December 17, 2011

Happy 1 year blogging

Assalamualaikum !

Wahhh hari nie genap setahun aku berblogging. Rasa macam baru je semalam aku sign up blog lepas habis paper akhir SPM. Tahu-tahu dah setahun. Panjang lagi perjalanan. Semoga aku terus istiqamah dalam update entri dan kekal aktif untuk terus coretkan kenangan-kenangan manis aku dalam blog nie.

Wednesday, December 14, 2011

Mandi-manda di Port Dickson

Assalamualaikum

Dah lama merancang nak mandi-manda dekat Port Dickson nie, tapi asyik tak kena waktu je. Kali nie, aku buat sampai jadi walaupun ada je halangan dan gangguan nak buat aktiviti mandi-mandi nie.


Tuesday, December 6, 2011

Keputusan PSPM semester 1

Assalamualaikum

Hari nie merupakan detik penentuan di mana keputusan PSPM semester 1 keluar. Aku ingatkan keputusan keluar dalam bentuk slip. Rupa-rupanya dorang pi tampal keputusan dekat papan kenyataan sebesar-besar alam. Maka berebut-rebutlah pelajar KMPP untuk melihat keputusan masing-masing. Ada yang gembira dan ada yang menangis.

Yang menangis tu, akulah tu. Hahahaa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini