Sunday, June 30, 2013

Puding roti bersama sos kastad

Assalamualaikum

Kali nie nak share macam mana nak buat puding roti bersama sos kastad. Tapi oleh kerana dekat rumah aku tiada oven, jadinya aku guna cara orang lama masak kek. 


Wednesday, June 26, 2013

Keywords Pencarian Blog

Assalamualaikum


Terima kasih kerana singgah dan memeriahkan keywords pencarian blog aku 😄. Kali ini aku nak menyajikan korang semua, keywords pencarian di Google yang menghubungkannya kepada blog aku. Agak terkejut juga sebenarnya bila tengok keyword-keyword yang dicari. Runsing sebab ada keywords yang sangat pelik dan jijik, tapi boleh terkait dengan blog aku. Walhal tak ada pon content tu dalam blog aku nie. Apa-apapun, korang nilailah sendiri. Hihi

Sunday, June 23, 2013

RSMY Roti Naan Cheese yang enak

Assalamualaikum

Kali nie nak berkongsi pengalaman mencuba makan roti naan cheese yang enak di restoran RSMY yang cukup terkenal dengan naan cheese. Ini merupakan kunjungan pertama aku ke restoran ini. Aku terbaca banyak blog yang menyarankan untuk mencuba sendiri roti naan cheese mereka. Makanya. aku dan adik-beradik aku pon bertolaklah ke Kuala Lumpur untuk rasai sendiri keenakan yang digembar-gemburkan itu.

Tuesday, June 18, 2013

Sungai Inki, Kalumpang Selangor

Assalamualaikum 

8 hari yang lalu, aku dan rakan sekelas pergi bermandi-manda di Sungai Inki. Sungai Inki nie terletak di sempadan antara Selangor dan Perak. Memang dekatlah dengan UPSI. Kami menuju ke sini dengan menaiki dua buah kereta.


Thursday, June 6, 2013

Masquerade Dinner PSYCH UPSI

Assalamualaikum 

Aku tengah dalam mood exam nie, tapi aku nak siapkan juga entri nie. Kali nie, aku nak cerita tentang makan malam yang bertemakan "Masquerade" yang dianjurkan oleh kos aku. Aku cukup suka dengan dinner yang ada tema-tema nie. Bolehlah aku melaram berpakaian mengikut tema. Makan malam tu telah berlangsung pada 31 Mei yang lalu.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini