Wednesday, June 26, 2013

Keywords Pencarian Blog

Assalamualaikum


Terima kasih kerana singgah dan memeriahkan keywords pencarian blog aku 😄. Kali ini aku nak menyajikan korang semua, keywords pencarian di Google yang menghubungkannya kepada blog aku. Agak terkejut juga sebenarnya bila tengok keyword-keyword yang dicari. Runsing sebab ada keywords yang sangat pelik dan jijik, tapi boleh terkait dengan blog aku. Walhal tak ada pon content tu dalam blog aku nie. Apa-apapun, korang nilailah sendiri. Hihi










10 comments:

  1. haha, lawak gila laa. aku klo search zharif azis, jejakakaula.blogspot and privacy no more je. x dak kegheja aih nak cari benda lain. yang lucah2 tu aku pelik gila, tang mana boleh sangkut kat kita ntah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut banyak pencarian tu, kau rupanya salah seorang menyumbangkannya =)
      tu lah pasal, tang mana boleh tersangkut pon xtau

      Delete
  2. Assalamualaikum dik! ahhaha lawak gila keyword kau dik! hahahahhahaha ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini