Friday, June 28, 2019

Set Hidangan Kari Kepala Ikan @ Philea Mines Beach Resort

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari Isnin yang lalu, kawan aku dari Kelantan dan Johor datang ke Kuala Lumpur. Mereka telah menginap di Philea Mines Beach Resort, Seri Kembangan. Seronok sangat dapat berjumpa semula dengan mereka setelah sekian lama tidak bersua muka. Kami ambil keputusan untuk makan-makan di resort tersebut. Kami ambil set hidangan kari kepala ikan yang ditawarkan di sini. Ikuti butirannya !


Thursday, June 27, 2019

Tempat Makan Best di Kota Damansara - The 3rd Place Cafe

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru nie aku menghadiri rumah terbuka di sekitar Kota Damansara. Walaupun dah makan banyak dekat rumah terbuka tu, somehow perut nie masih lagi berkeroncong nak minta untuk diisi. Mulanya cari kafe yang hidang minum petang je, maka terjumpalah aku dengan The 3rd Place Cafe yang terletak di Kota Damansara. Ikuti butirannya !


Wednesday, June 26, 2019

DG Studio Adakan Pameran Barang-Barang Trendy Hong Kong di IOI City Mall

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Jumaat lepas aku dan rakan-rakan se-UPM berjalan-jalan di sekitar IOI City Mall, Putrajaya. Pelajar UPM dan IOI City Mall berpisah tiada. Tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat yang jaraknya 5 minit je. Eh, macam nggak nyambung peribahasanya 😅 Apa-apa pon, ikuti butirannya !


Tuesday, June 25, 2019

MAGICA Events & Function Halls Menawarkan Lokasi Majlis Perkahwinan Yang Cantik & Eksklusif

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Walaupun tengah musim perayaan, aku pasti sudah ramai mencari-cari lokasi untuk event-event untuk rumah terbuka, majlis hari jadi dan semestinya lokasi untuk majlis perkahwinan. Baru-baru nie, dalam sibuk memenuhi jemputan rumah terbuka tu, sempat jugak berlari ke Star Avenue Lifestyle Mall untuk riki-riki lokasi majlis perkahwinan. Ikuti butirannya !


Monday, June 24, 2019

5 Keluarga Bertuah Menang Busana Rekaan Jovian Mandagie Dalam Kempen Gaya Raya Bersama TOP

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku sempat menghadiri ke rumah terbuka "Gaya Raya Bersama TOP" di Bora Ombak Putrajaya. Majlis rumah terbuka ini turut dimeriahkan dengan kehadiran artis-artis popular serta kanak-kanak dari Rumah Bakti Nur Syaheera. Ikuti butirannya !

Sunday, June 2, 2019

Peluang Terakhir Membeli-belah Baju Raya di Jakel Sebelum Syawal Tiba

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sebagai seorang pelajar yang tidak bekerja, jadinya persiapan raya aku tahun ini hanyalah biasa-biasa saja. Tidaklah semeriah macam sebelum-sebelum nie. Walaupun baju hari raya pertama aku sudah siap tersedia, jauh dari sudut hati aku, aku nak ada baju hari raya kedua walaupun bajet ciput. Hahaha. Jadi, semalam kebetulan berjalan-jalan di sekitar Kuala Lumpur dan sajalah singgah ke JAKEL MALL Kuala Lumpur. Asalnya cuma nak "tengok-tengok" je. Tak dapat beli pon tak apa, tengok orang membeli-belah pon dah seronok. Tapi tapi tapi . . . . . . . . . . .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini