Tuesday, June 25, 2019

MAGICA Events & Function Halls Menawarkan Lokasi Majlis Perkahwinan Yang Cantik & Eksklusif

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Walaupun tengah musim perayaan, aku pasti sudah ramai mencari-cari lokasi untuk event-event untuk rumah terbuka, majlis hari jadi dan semestinya lokasi untuk majlis perkahwinan. Baru-baru nie, dalam sibuk memenuhi jemputan rumah terbuka tu, sempat jugak berlari ke Star Avenue Lifestyle Mall untuk riki-riki lokasi majlis perkahwinan. Ikuti butirannya !


Monday, June 24, 2019

5 Keluarga Bertuah Menang Busana Rekaan Jovian Mandagie Dalam Kempen Gaya Raya Bersama TOP

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku sempat menghadiri ke rumah terbuka "Gaya Raya Bersama TOP" di Bora Ombak Putrajaya. Majlis rumah terbuka ini turut dimeriahkan dengan kehadiran artis-artis popular serta kanak-kanak dari Rumah Bakti Nur Syaheera. Ikuti butirannya !

Sunday, June 2, 2019

Peluang Terakhir Membeli-belah Baju Raya di Jakel Sebelum Syawal Tiba

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sebagai seorang pelajar yang tidak bekerja, jadinya persiapan raya aku tahun ini hanyalah biasa-biasa saja. Tidaklah semeriah macam sebelum-sebelum nie. Walaupun baju hari raya pertama aku sudah siap tersedia, jauh dari sudut hati aku, aku nak ada baju hari raya kedua walaupun bajet ciput. Hahaha. Jadi, semalam kebetulan berjalan-jalan di sekitar Kuala Lumpur dan sajalah singgah ke JAKEL MALL Kuala Lumpur. Asalnya cuma nak "tengok-tengok" je. Tak dapat beli pon tak apa, tengok orang membeli-belah pon dah seronok. Tapi tapi tapi . . . . . . . . . . .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini