Friday, July 20, 2012

Info tentang UNIMAS

Assalamualaikum

Sejak 13 julai yang lalu, ramai yang bertanya aku : "Dapat sambung mana?. Dekat beratus jugaklah mesej masuk phone masa tu. Okey tipu je, padahal cuma 13 mesej je. Tapi jumlahnya tetap banyak bagi orang yang single macam aku nie. So post kali nie, aku akan reveal semuanya, head to toe bak kata Tyra Banks.


Wednesday, July 18, 2012

Resepi spagheti tekak aku

Assalamualaikum 

Kali nie aku nak berkongsi cara aku masak spagheti. Sejak kebelakangan ini, aku suka cuba-cuba masak menu yang aku belum pernah masak. Saja nak belajar. Aku masak ikut tekak aku. Kalau aku suka, aku teruskan cara tu. Kalau aku tak suka, aku perbaiki lagi mutu masakan aku. Ewahhh !


Sunday, July 15, 2012

Berita gembira akhirnya

Assalamualaikum 

Alhamdulillah, minggu nie merupakan minggu gembira buat diri aku. Tak sabar nak kongsikan dengan korang semua, tapi diri ini begitu malas nak menaip. Pada hari terakhir aku bekerja di Pizza Hut, yakni jumaat yang lalu, merupakan hari yang paling ditunggu-tunggu buat semua lepasan matrik tahun 2011/2012.

Sunday, July 8, 2012

Servis braces di Melaka

Assalamualaikum 

Setelah 3 bulan lamanya tidak servis bracesku ini, akhirnya semalam aku pergi servis jua. Kesibukan yang melanda diri ini semakin menjadi-jadi sampai tak ada masa langsung nak book temujanji. Sibuk betul ya kau Zarep. Ya, sibuk tidur. Kah !


Wednesday, July 4, 2012

Customer buat muka

Assalamualaikum 

Berjumpa lagi dalam entri mari emngutuk pelanggan bersama Zharif. Hahahaa. Saja nak berkongsi muka-muka customer yang sangat menjengkelkan semasa menunggu makanan yang dipesan sampai. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini