Tuesday, July 28, 2020

Kasut Orthotic Perubatan Dijual di Butik Kasut JennOrtho, Midvalley Megamall

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Mungkin ramai yang tak cakna akan kesihatan tapak kaki masing-masing. Selama hari ini, mungkin kita rasa tapak kaki kita normal sebab boleh berjalan macam biasa. Tapi percayalah, ada antara kita sebenarnya mempunyai masalah tapak kaki yang tidak normal dan tidak menyedarinya. Tapak kaki yang tidak normal menyumbang kepada pelbagai penyakit tau. Antaranya sakit tulang belakang, lenguh-lenguh dan macam-macam lagi. Untuk mereka yang sedang membaca blog post ini, anda yakin ke tapak kaki anda normal ?

JENNORTHO, MIDVALLEY MEGAMALL

Friday, July 17, 2020

Vivo Memperkenalkan Dua Peranti Telefon Pintar Baharu X50 & X50 Pro Yang Membawa Teknologi ke Level Yang Lain

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku berkesempatan menghadir ke majlis pengenalan peranti terbaru Vivo iaitu Vivo X50 dan X50 Pro. Kedua-dua peranti telefon pintar ini mempunyai keunikan dan keistimewaannya yang tersendiri kerana teknologi yang digunakan untuk peranti ini tidak terdapat di peranti telefon pintar yang lain. Ikuti butirannya !

Vivo X50/X50 Pro

Tuesday, July 14, 2020

KL Bird Park Mengadakan Promosi Bersempena Pembukaan Semula Selepas PKP

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sejak kerajaan mula membenarkan pembukaan semula taman-taman tema negara setelah hampir 3 bulan lebih ditutup akibat pandemik Covid-19, banyak promosi sedang berlangsung sejak pembukaan semula taman-taman tema ini. Baru-baru ini aku dan rakan-rakan sempat berkunjung ke KL Bird Park. Ikuti butirannya !

KL Bird Park (Taman Burung Kuala Lumpur)

Sunday, July 12, 2020

Kedai Makan Sedap di Cyberjaya : Restoran Sana Sini

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Nama Cyberjaya pasti sudah tidak asing lagi pada semua namun sekiranya bertanyakan soal makanan, pasti ramai tidak tahu atau tidak berapa cakna tempat makan best di Cyberjaya. Dalam benak fikiran semua pasti membayangkan tempat makan berkonsepkan barat, timur tengah dan juga fast food restaurants. Walhal sebenarnya banyak je kedai makan lokal yang sedap dan menyajikan pelbagai jenis makanan tempatan di bumi Cyberjaya nie. Ikuti butirannya !

Restoran Sana Sini

Monday, July 6, 2020

Menyertai Alam Flora City Hunt 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Okay, kali nie aku nak throwback satu hunt yang aku turut serta pada tahun lepas. Yer, tak silap baca. TAHUN LEPAS. Baru berkesempatan untuk update hari nie. Walaupun benda nie dah lama, tapi nak simpan dalam blog buat kenangan di masa hadapan. Hihi.

Alam Flora City Hunt 2019

Thursday, July 2, 2020

Bercuti Dengan Kawan-Kawan di Pulau Langkawi

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Aku rasa bercuti dekat Langkawi nie takkan pernah bosan biarpon dah beratus kali kau ke sana sebabnya setiap kali datang pasti ada sahaja tempat dan tarikan baharu muncul. Pada bulan February yang lalu, aku bersama beberapa rakan blogger pergi bercuti ke Pulau Langkawi selama 4 hari 3 malam. Alhamdulillah percutian yang kami rancang ini sempat dilaksanakan sebelum pandemik Covid-19 melanda negara kita. Ikuti butirannya !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini