Wednesday, January 29, 2014

Goodbye Semester 2 : Part 2

Assalamualaikum

Seperti yang telah dijanjikan, mari aku sambung cerita semester 2 aku. 

November, 2013

Sepatutnya aku dah balik rumah dah 30 Oktober tu untuk cuti mid sem, tapi aku ada program pula pada pagi 1 November tu. Dengan rasa yang amat malas, aku pon terpaksalah hadir program itu. Tak sangka pula boleh dapat cabutan bertuah. Maka tak sia-sialah aku datang program tu. Program tu pon okaylah, tak membosankan. Penceramah yang pandai ambil perhatian penonton.

Friday, January 24, 2014

Dinner with ZALORA

Assalamualaikum

Awal bulan Januari hari tu, aku dapat jemputan dari pihak ZALORA untuk makan malam bersama mereka di sebuah restoran Itali di Kuala Lumpur. Makan malam ini adalah bersempena untuk mengumumkan nama-nama pemenang pertandingan yang mereka anjurkan. Ingat lagi tak, post yang aku update dulu pasal cipta satu gaya dari kepala hingga ke kaki menggunakan barang-barang dari jenama RIVER ISLAND ? In case kalau tak ingat, boleh klik dekat SINI.

Monday, January 20, 2014

Goodbye Semester 2 : Part 1

Assalamualaikum

Alhamdulillah, I just finished my first year of study in UPSI. Semester 2 kali nie sangatlah meletihkan bagi aku. Mana tak letih, semester kali nie aku ambil 21 jam kredit, itu belum termasuk subjek yang tak kira jam kredit lagi. Perghhh ! Fengsannnnn. Jadi entri kali ini, aku nak bawakan korang semua menyelusuri apa yang penat sangat yang aku tempuh sepanjang semester 2. Jom!

Friday, January 3, 2014

Happy new year !

Assalamualaikum

It's 2014 already. 2013 has given me so much bless throughout the year. The most i can remember is the day when I got the chance to further my study again. I am thankful to Allah, Alhamdulillah. And now, i almost finished my first year of study. Yeayy ! I hope 2014 will be a great year for me, granted with love, many happy news, joy, prosperity and may this new year brings all the crazy colors and fun in my life. I have 4 papers left and i am very looking forward to my semester break. I wish you guys a happy new year and have a wonderful year ahead to spend.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini