Friday, July 29, 2011

Senyap

Assalamualaikum

Pengumuman ! Peperiksaan akan berjalan bermula 2 sehingga 4 Ogos. Jadi mohon kerjasama untuk senyap dan tidak memberi sebarang gangguan. Semoga berjaya bat semua pelajar KMPP !


Saturday, July 23, 2011

Penampilan baharu

Assalamualaikum

Aku sudah mula rasa rimas dengan rambut aku dan aku putuskan untuk potong pendek. Maknya, aku keluar outing dan cari tempat gunting rambut dalam Jusco tu. 


Friday, July 22, 2011

Gambar Pratikum H4P1

Assalamualaikum


Akhirnya, gambar praktium dari official photographer sudah pon siap. Dan berikut merupakan hasilnya.

Tuesday, July 19, 2011

Rakyat Malaysia pengotor

Assalamualaikum

Ada satu kejadian yang cukup memalukan telah berlaku pada aku. Pada hari Isnin yang lalu, aku terjatuh bagai sebuah nangka busuk dekat kaki lima disebabkan oleh sifat pengotor rakyat Malaysia. Pelajar Matrikulasi Pulau Pinang to be precise. 

Saturday, July 16, 2011

Laptop jatuh katil

Assalamualaikum

Nak cerita kisah laptop aku. Aku memang buka laptop 24 jam walaupun sedang tidur. Dan perkara yang aku takutkan telahpon berlaku di mana laptop aku jatuh dari katil aku pagi-pagi buta. Sumpahlah gelabah gila aku masa tu. Aku cuba hidupkan semula laptop nie, fhhh nasib baik dapat hidup semula. Kalau tak, memang menangis tak berlagulah. 

Wednesday, July 13, 2011

Recharge energy

Assalamualaikum

Aku ada bagi tahu sebelum nie yang aku sangat tak sabar nak balik Selangor. Aku rasa disebabkan keterujaan nak balik tu menyebabkan aku lupa bawa benda paling penting untuk pulang semula ke matrik iaitu my laptop charger and that explains why i didnt update anything for the past few days.

Sunday, July 3, 2011

Ringkasan untuk minggu ini

Assalamualaikum

Lama dah tak update blog. Okay kali nie aku nak cerita apa yang telah aku buat sepanjang minggu ini. Banyak benda berlaku minggu nie, dan aku rasa nak kongsi dengan korang semua. Mari kita mulakan dengan larian 1 Malaysia. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini