Tuesday, July 19, 2011

Rakyat Malaysia pengotor

Assalamualaikum

Ada satu kejadian yang cukup memalukan telah berlaku pada aku. Pada hari Isnin yang lalu, aku terjatuh bagai sebuah nangka busuk dekat kaki lima disebabkan oleh sifat pengotor rakyat Malaysia. Pelajar Matrikulasi Pulau Pinang to be precise. 


Terjatuh bagai sebuah nangka busuk tu aku just exxaggerated je. Aku hampir terjatuh sebab aku terpijak kulit pisang tu. Jadi aku tergelincir but i did not lose my balance. Sangat-sangat bernasib baik dan mujurlah kaki lima ketika itu tiada orang lalu. 

Post edited : July 2021


20 comments:

  1. wow hot~ bila free. boleh datang ke syarikat model kami. . .kami memerlukan model spt anda. .

    ReplyDelete
  2. tak cedera tu ok laaa kan kan kan :D

    ReplyDelete
  3. tapi kan tapi kan malu . walopon xd org msa tu .

    inilah akibat kepoyoan melanda =='

    ReplyDelete
  4. Haha, kesiannya :P
    lain kali bila jln tgk sekeliling dulu . hihi :D

    ReplyDelete
  5. fathi : xnak . nak jadi inizharifazis . muahahahaa

    afiqa dayana : baek lah . lepas nie kena peka dgn keadaan sekeliling =D

    ReplyDelete
  6. naseb baek x de owg npk.. klu x confirm faymes nme ko coz jth trpjk kulit pisang.. ha2.. ske bc entry lam blog nie.. trskan berblog ok.. :)

    ReplyDelete
  7. kannn . nseb bek xd org . thanx intan =D

    ReplyDelete
  8. kalau ada orang malu gila gila gila ^_________^

    jalan nanti tgk bawah ye zharif :)

    ReplyDelete
  9. lepas nie nak jalan tunduk . apa yg akan berlaku pulak lepas nie . mungkin langgar tiang ? muahahahahha

    ReplyDelete
  10. hahaha..tajuk pun da macam nak melawak..


    bdk uitm?

    ReplyDelete
  11. singgah sini balik..thanks folo..amy folo balik..

    ReplyDelete
  12. misz molecule : budak matrikulasi penang .

    amy : thanx =D

    ReplyDelete
  13. hahaa,kesian kat kau zharif, lau rean tgk kau jatuh mesti gelak gila kat kau,haha

    ReplyDelete
  14. jahat nya rean . hahahaa . nasib bek xd sape nampak . sumpah malu sangat nant .

    ReplyDelete
  15. Baiklah penaja :) Akan ku ingat nasihatmu...Sayangi bumi kita =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini