Saturday, July 23, 2011

Penampilan baharu

Assalamualaikum

Aku sudah mula rasa rimas dengan rambut aku dan aku putuskan untuk potong pendek. Maknya, aku keluar outing dan cari tempat gunting rambut dalam Jusco tu. 


Ini merupakan kali pertama aku potong rambut di saloon. Biasa aku potong dekat kedai mamak je, tak pon ayah aku yang potongkan sebab aku nie bukan jenis reti sangat bab-bab potongan rambut. Apatah lagi nak menggayakan rambut. Aku asal sikat, letak minyak rambut dan i am ready to go. Sangat simple. But anyway, aku agak puas hati potong rambut dekat sini, RM15 je. Tak mahal pon. 



Lepastu aku pergi cari hadiah untuk baby Cikgu Hensem. Comel je, yang penting under budget yang telah ditetapkan.


Ouh ya, balik dari outing tu aku tunggu dekat satu perhentian bas nie. Sumpahlah kotor gila. Tak reti buang sampah di dalam tempat yang sepatutnya ke ? Takkan benda basic pon nak kena ajar. Buruk perangai.


Post edited : July 2021

49 comments:

  1. hahahha... aswad ingat styel pacak pacak... rupanya ala2 korea... K POP ok la tuuu... heeheheh

    ReplyDelete
  2. pacak-pacak pon boleh buat aswad :D huhu

    ReplyDelete
  3. dah makin pndai bergaya da bdak nieh, t masuk u rmai la awek terpikat. . .hahahah~.

    ReplyDelete
  4. hehehe... boleh jadi model tuuu... hanya perlu bersenam nak tingkatkan tubuh badan.. minum susu dan telur separuh masa 2 biji :D

    ReplyDelete
  5. fathi : ada je lah hang nie .

    aswad : susu x minat . x ske . nant muntah . telur separuh masak dulu slalu makan . lepastu ibu x kasi makan dh sebab kentut busuk .

    tp nk tambah kan berat badan . adeii =(

    ReplyDelete
  6. hahaha... kentut busuk??? ala kentut tu semua busuk zharif oiii.. ok laaa mungkin ada cara lain tuk tambah berat badan selain susu dan telur, t zhafir cari la ek.. yang penting jangan perut yang naik dulu sudah hahahahah :D

    ReplyDelete
  7. style korea?Okayyy la tu :)

    Btw pic last skali tu...Pheww..xtau nk ckp apa..Come on! Sayangi bumi kita pls...hehe =)

    ReplyDelete
  8. aswad : yang tu seramm . takot jugak perut jad boroi .

    amirah : kann . sangat kotor . langsong xd ruang nak duduk . haishhh .

    ReplyDelete
  9. muda muda la kena jaga zharif oi.. bukan nak mengajar tapi nasihat, terpulang la ek, kesihatan itu bergantung kepada diri kita sebenarnye, makan mcd mengandungi 300 lemak tepu, makan nak menghilangkan lemak berkenaan, zharif kena berjalan sebanyak 1000 langkah sehari.. heheh good luck ye.. :D

    ReplyDelete
  10. weh weh budak matrix ! :D
    sempoi ah entry !

    ReplyDelete
  11. aswad : thanx aswad =D nasehat yg berguna .

    aliff haikal : ye =D matriks kita berjiran . huhu

    ReplyDelete
  12. sama-sama... kongsi sama-sama.. kim salam ngan kawan2 ok... tolong la kenal kenal ngan kawan2 ok.. Arjunakirana.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  13. potong kat kedai india je...lg murah...haha

    ReplyDelete
  14. teringin cuba kat saloon . hasil nya amat puas hati lah walopon mahal sikit . huhu .

    edy zaidi . thanx singgah =D

    ReplyDelete
  15. wah wahh, dah boleh jadi org korea dah ni . hehe
    apepon, u look handsome ! :D

    ReplyDelete
  16. apa pon x boleh =P muahahhaa

    thanxx =D

    ReplyDelete
  17. wah macam korea aaa...semart....nak sain...hahaha

    ReplyDelete
  18. hahha.. nice laa rambut baru :)

    ReplyDelete
  19. RM15 only? gile tak aci? perempuan pun? aku potong rambut RM 50.
    kt shah alam seksyen 9.
    ni katne, ish tk puas atyyyyyyy hhuhuhu suke sgt menjeleskan aku kau ni hahaha

    ReplyDelete
  20. nie kat penang lah aini =D muahahaha .

    pompuan memang mahal sikit kan ? huhu

    ReplyDelete
  21. Singgah lag ?
    Jad gila lag nie . Muahahaha .

    Thanx hizami =)

    ReplyDelete
  22. suka lagi rambut sebelum! :p tapi tak tengok lagi rambut baru depan depan :p nanti dah tgk baru komen hihi :D

    ReplyDelete
  23. hahaa . segan =D toksah tengok . muahahaha

    ReplyDelete
  24. nak jugaaaaaaaaaaakkk! lalalala~ :p

    ReplyDelete
  25. kalao jumpa . lalalallalalaa =P

    ReplyDelete
  26. Assalamu'alaikum.
    Okeylah tu nanti sama orang cakap klon pula ops hihi.

    ReplyDelete
  27. dya , thanx =D

    emopanda , kannn =D thanx

    ReplyDelete
  28. aa gmbar last tu, mmg sng nk tgk dkt mesia kan..rmai org x btggjwb..pdehal tong smpah byk je kot..isk2

    ReplyDelete
  29. kannn . tersangat pengotor rakyat malaysia . tension .

    ReplyDelete
  30. x bek bro lepak sorang2.. bahaya tue!

    ReplyDelete
  31. ikhram : laki , nak bhaya pa . len la pompuan . hikhik

    hamzah : =D

    ReplyDelete
  32. woahhh. :O zharif nampak beza gila gila gila gila kot.
    tapi maintain hensem macam dulu :)

    ReplyDelete
  33. hahahaa . sama je . tenQ deeba =D

    ReplyDelete
  34. wahhhh rambut..bagusnya rambut...tapi macam tak beza sangat pon sebelum dah selepas..hihih

    ReplyDelete
  35. ye k ? rasa nya mcm byah beza je

    ReplyDelete
  36. Macam muka aeddy Ashraf pelakon budak tebing tu je...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini