Sunday, October 30, 2011

Tourist comel sesat di Penang

Assalamualaikum

Besok mula exam tapi hari nie sempat update blog. Ko ghase ? Otak tepu mengadap buku, jadi apa salahnya aku buka laptop kejap. Betul ke sekejap ? Kah ! Saja nak cerita haritu aku keluar outing. Outing emergency katanya. Tak pergi Jusco pon, tu jauh sangat. Aku pergi Kailan je. Dekat sikit dengan matrik aku nie.


Monday, October 17, 2011

Study week

Assalamualaikum

Sampai sudah kita di waktu-waktu kecemasan. Aku sekarang berada dalam study week, yang mana PSPM Semester 1 akan berlangsung pada minggu hadapan. Jumaat yang lalu merupakan hari terakhir kuliah. Tiba-tiba rindu nak datang kelas. Pulak 😅


Thursday, October 13, 2011

MUET

Assalamualaikum

Tau apa itu MUET ? MUET stands for Malaysian University English Test. MUET merangkumi ujian yang menguji tahap speaking, reading, listening and writing dalam English. Ini merupakan kali pertama aku akan menduduki ujian MUET. 

Sunday, October 9, 2011

Balik rumah lagi

Assalamualaikum

Baru je suruh korang doakan supaya diberi kesedaran kepada aku untuk mula mengulngkaji sebab pperiksaan semakin hampir, lahh tahu-tahu beli tiket balik rumah lagi. Kalau macam tu, bilnya nak study woi ? Kalau dah balik rumah, memang beranganlah nak buka buku. Ada je aktiviti atau tempat yang dia nak pergi.


Sunday, October 2, 2011

Ouhh October

Assalamualaikum

Sudah masuk bulan Oktober, Itu tandanya peperiksaan akhir semeter 1 semakin menghamoiri tapi kesedaran masih lagi tiada padadiri seorang Zharif. Tahap stress aku dekat matrik nie semakin memuncak. Tapi haritu matrik aku ada buat larian KAKOM 2011. Sedikit sebanyak kuranglah sikit stress aku. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini