Thursday, October 13, 2011

MUET

Assalamualaikum

Tau apa itu MUET ? MUET stands for Malaysian University English Test. MUET merangkumi ujian yang menguji tahap speaking, reading, listening and writing dalam English. Ini merupakan kali pertama aku akan menduduki ujian MUET. 

Speaking test akan diadakan pada minggu hadapan. Agak nervous walaupun hampir tiap minggu berlatih untuk speaking test nie. Manakala untuk ujian reading, listening dan writing pula akan dijalankan pada bulan hadapan.

Sedar tak sedar, besok merupakan hari terakhir ke kuliah. Cepat betul masa berlalu. Exam pula semakin mendekat. Jadi aku nak ucapkan selamat maju jaya buat semua pelajar matrikulasi untuk PSPM nanti.

Post edited : July 2021

11 comments:

  1. lagu blog dah jiwanggg. HAHA

    muet dengan BI tak sama bak kata zharif azis :)

    ReplyDelete
  2. hahaaa , saja2 ja layan lagu2 jiwang nie . sodapp pulakk . hihi

    BI totally x sama dengan MUET . harap maklum =D

    ReplyDelete
  3. zharif,,suke stalk blog kau weyh :)

    ReplyDelete
  4. hahaha , jahat owhh =P

    xelok jad stalker

    ReplyDelete
  5. muet lagik,arghh..naik benci dah dgr kak aku cerita pasal muet..hahaha

    doctor gigi ka..waa best lah boleh tlg cuci gigi aku..ngeee

    ReplyDelete
  6. sedeynya lagu kat blog nie...hehehee

    good luck for muet yea :)

    ReplyDelete
  7. si ngokngek : insyaAllah , belom sure lagi . aminn . bole je nak tolong cuci kan . hihi

    adylia : sedih kan ? syahdu pon ada . thanx =)

    ReplyDelete
  8. Hi! my name is Jully. I would like to meemeet good urchin :)
    This is my homepage [url=]http://jskdh5jkd7djh4.com/[/url]l

    ReplyDelete
  9. Hello there! [url=]http://fsgg3kj4kj.com/[/url]l

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini