Sunday, August 28, 2011

Shopping raya last minute

Assalamualaikum

26 Ogos haritu, aku pergi shopping raya bersama kawan-kawan di Kuala Lumpur. Shopping raya kali nie boleh dikatakan agak tiba-tiba juga sebab memang tak rancang apa pon. Walaupun persiapan raya aku sudah hampir cukup, tapi ikut jugaklah sebab ada beberapa persiapan yang belum cukup.


Wednesday, August 24, 2011

Iftar with Maria Elena

Assalamualaikum

Kali nie aku nak berkongsi pengalaman berbuka puasa bersama Maria Elena pada 20 Ogos yang lalu. Seperti yang aku sudah gembar-gemburkan di entri sebelum ini, aku merupakan salah seorang pemenang untuk contest Iftar with Mari Elena anjuran Odisi Studio.


Saturday, August 20, 2011

Pemenang contest Iftar with Maria Elena

Assalamualaikum

Alhamdulillah, baru saja sampai rumah malam tadi. Penat sangat tapi dalam masa yang sama aku teruja sebab dah nak raya. Lagi satu aku teruja sebab aku berjaya menjadi top 15 untuk contest Iftar with Maria Elena. Yeay !!!!

Thursday, August 18, 2011

Buka puasa rumah Cikgu Hensem

Assalamualaikum


Semalam praktikum aku, H4P1, berbuka puasa rumah Cikgu hensem a.k.a mentor kitorang. Kami bertolak dari KMPP jam 6.30 petang dengan menaiki bas KMPP.

Sunday, August 7, 2011

Nak makan bersama Maria Elena

Assalamualaikum

Maria Elena mengadakan satu contest Iftar with Maria Elena. Pada awalnya, aku tak pasti lagi boleh join ke tidak sebabnya aku berada di matrik. Jadi waktu agak terbatas. Tapi bila nampak je tarikh buka puasa tu pada 20 Ogos, aku jadi teruja sebabnya cuti hari raya matrik bermula pada 19 Ogos. Aku terus call ibu aku untuk cancel appointment braces. Nampak tak, yakin menang aku tu macam mana ?


Thursday, August 4, 2011

Hoorayy exam dah tamat

Assalamualaikum

Sangat teruja sebab UPS untuk semester pertama dah tamat. Aku cukup benci minggu peperiksaan. Sangat-sangat stress ya. Masuk hari ni, dah hari ke-4 kita berpuasa. Semakin dekatlah waktu untuk balik raya. Pengalaman berbuka puasa di matrik setakat hari nie okay-okay sahaja. Makanan semua tiada masalah, macam-macam jenis pilihan. Selalu aku beli makanan dekat Kafe A iaitu di blok perempuan. Walaupun agak jauh dari blok aku, tapi berbaloi sebabnya murah dan pelbagai pilihan ada.


Post edited : July 2021

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini