Thursday, August 4, 2011

Hoorayy exam dah tamat

Assalamualaikum

Sangat teruja sebab UPS untuk semester pertama dah tamat. Aku cukup benci minggu peperiksaan. Sangat-sangat stress ya. Masuk hari ni, dah hari ke-4 kita berpuasa. Semakin dekatlah waktu untuk balik raya. Pengalaman berbuka puasa di matrik setakat hari nie okay-okay sahaja. Makanan semua tiada masalah, macam-macam jenis pilihan. Selalu aku beli makanan dekat Kafe A iaitu di blok perempuan. Walaupun agak jauh dari blok aku, tapi berbaloi sebabnya murah dan pelbagai pilihan ada.


Post edited : July 2021

19 comments:

  1. yaw. . .
    bnyak blogger update bnda nieh. .
    sbb bulan puasa je kita kena stop. .
    blan2 laen?
    huhuhu. .
    hope bulan nieh jadi landasan ke arah yang lebih baik dari bulan2 sblum nie.
    ....

    ReplyDelete
  2. yelahh , bulan2 lain pon sama .
    tp kalao buat time bulan ramadhan , bole batal puasa . hahaha

    ReplyDelete
  3. penaja ckap apa? xda pesan pn. jz tunjuk gmbo berudu je. . .err

    ReplyDelete
  4. sapela penaja iklan tu ea? hehehe

    ReplyDelete
  5. fathi , grr . mcm budak kechik xpaham

    fezul , sendirian berhad punya tajaan . hahaa

    ReplyDelete
  6. selepas melihat kembali buku bio fom 5. . .3 jam kemudian. .xkan pesanan penaja tuk laki jer. . .??perempuan mana???

    ReplyDelete
  7. structure sperm cell nye salah tu
    mana acrosome, nucleus nyer? ~
    haish tau la chpter 9 tk masuk UPS~
    hahhahha :P

    ReplyDelete
  8. haha , sangat sangat interesting ~

    ReplyDelete
  9. adil , matriks pon masih ad tajok sperm2 ke ? adeiii . malehh nie .

    aliff =D muahahahaa

    ReplyDelete
  10. hahahahh. nice


    btw, i enjoy reading your about me dekat fb tu sampai tak berani nak add dah hahahaha jkjk.


    gud luck for the contest w/ maria elena :)

    ReplyDelete
  11. hahaaa . add je . tu cuma saja2 je . kasi gempak .

    thanx =D

    ReplyDelete
  12. ko ke yg jadik pelukis tuh???

    hahaha..

    ReplyDelete
  13. part pesanan penaja tu xley blah oke. HAHA

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini