Saturday, January 23, 2021

Foodies Gourmet Market & Cafe Bandar Kirara Menjual Daging Import dan Menyajikan Hidangan Daging Steak Terbaik

 Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sebelum PKP 2.0 dilaksanakan, sempatlah buat gathering dengan kawan-kawan. Tak sangka pula negara kita akan menguatkuasakan PKP buat kali kedua. Mujurlah sempat keluar makan dan berhuha-huha dengan kawan-kawan. Tak adalah rasa ralat sangat bila tak dapat jumpa sepanjang PKP nie. Inipon, belum tahu sampai bila PKP akan dikuatkuasakan. Tengok bilangan kes setiap hari, nampak gaya macam lama lagi je. Kitorang haritu buat gathering makan-makan dekat Foodies Gourmet Market & Cafe yang terletak di Bandar Kirara, Puchong. Ikuti butirannya !

Tuesday, January 12, 2021

Raikan Cinta di Dewan Perdana Felda Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Rasa macam dah lama betul tak datang ke majlis perkahwinan. Alhamdulillah baru-baru ini, aku dan rakan-rakan berkesempatan ke majlis perkahwinan yang diadakan di Dewan Perdana Felda Kuala Lumpur. Majlis perkahwinan siapakah agaknya ? Ikuti butirannya.


Tuesday, January 5, 2021

Nasi Lemak Bamboo SS2, Petaling Jaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


Buat peminat Nasi Lemak, nie nak bagi tahu satu port makan yang menyajikan pelbagai hidangan berasaskan Nasi Lemak. Baru je cuba haritu dengan kawan-kawan lepas balik dari Taman Burung. Tercari-cari kedai makan sedap area Petaling Jaya. Ramai yang sarankan Restoran Nasi Lemak Bamboo nie. Jom kita tengok apa yang menarik sangat makanan dekat sini. Ikuti butirannya !

Sunday, January 3, 2021

Melawat KL Birdpark dengan Kawan-kawan

 Assalamualaikum dan salam sejahtera


Pada minggu lalu, aku dan rakan-rakan sempat berkunjung ke Taman Burung Kuala Lumpur atau lebih dikenali sebagai KL Birdpark. Ia terletak di tengah-tengah hutan konkrit Kuala Lumpur. Ini bukanlah kunjungan pertamaku ke sini. Pernah datang sebelum ini tetapi keterujaan nak melawat sekali lagi taman burung ini tetap tinggi. Ikuti butirannya !


Friday, January 1, 2021

Kedai Repair Phone Murah Taman Permata Kuala Lumpur - Gila Gadgets

 Assalamualaikum dan salam sejahtera


Susah betul bila kita dekat tempat orang dan tak familiar dengan sesuatu kawasan tu. Yelah, bila ada masalah atau nak beli apa-apa, jadi susah nak cari dan kena bertanya orang ramai. Baru-baru ini, handphone aku ada masalah lagging. Asyik stuck, lepastu tiba-tiba je mati dengan sendirinya. Terus aku cari kedai repair phone di kawasan Taman Permata nie. Makanya terjumpalah dengan kedai repair phone Gila Gadgets Taman Permata.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini