Monday, May 20, 2019

Metroseksual ! Bila Lelaki Obses Dengan Fashion

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Aku tak pernahlah consider myself as a fashion blogger sebab fashion sense aku pon kadang kelaut dalam jugak. Tapi boleh dikatakan, kerap jugaklah aku terima DMs, terutama sekali daripada lelaki, bukanlah bertanyakan untuk berkenalan, choii. Mentang-mentang ada seksual-seksual dekat tajuk tu, terus ke arah itu yer. No no no. Kebanyakkan mereka bertanya pasal baju-baju aku. Beli dekat mana, harga berapa dan macam-macam lagi. Jadi, bagi menjawab pertanyaan mereka, aku siapkan satu post untuk pertanyan itu semua. Ikuti butirannya !


Friday, May 17, 2019

Buffet Ramadhan 2019 : Buka Puasa Pada Harga Mampu di Halaman Shah Alam

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Halaman Shah Alam merupakan satu lagi lokasi buffet Ramadhan yang sangat mampu milik di sekitar Shah Alam. Untuk emreka yang sedang mencari-cari lokasi berbuka puasa yang menawarkan pelbagai sajian buffet, boleh consider Halaman Shah Alam ini. Ikuti butirannya !


Wednesday, May 15, 2019

Buffet Ramadhan 2019 : Buka Puasa Citarasa Malaysia di The Federal Hotel

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Setiap kali datangnya bulan Ramadhan, detik yang paling ditunggu-tunggu ialah detik berbuka puasa di Kontiki Restaurant yang berada di dalam The Federal Hotel, Kuala Lumpur. Hidangan buffet ramadhan yang ditawarkan di sini sangatlah sedap dan pelbagai. Jom ikuti butirannya !


Saturday, May 11, 2019

Seminar Nak Ubah Hidup 2019 Oleh Dr. Azizan Osman

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku berkesempatan untuk menghadiri seminar usahawan yang dianjurkan oleh Richworks International Sdn Bhd yang disampaikan oleh Dr. Azizan Osman. Siapa yang tidak mengenal figura Azizan Osman ini. Aku pasti rata-rata semua mengenali nama beliau. Jom ikuti apa input yang aku dapat dari seminar ini.


Friday, May 10, 2019

FLAVORISTA, Pes Makanan Dalam Bentuk Serbuk

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku ke pelancaran Flavorista, sebuah jenama makanan yang menyediakan pes makanan dalam bentuk serbuk. Yer, anda tak silap baca. Flavorista mengeluarkan pes makanan dalam bentuk serbuk. Ikuti butirannya !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini