Sunday, August 19, 2018

Seramai 9,000 Peserta Menyertai IJM Land Half Marathon 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pada 12 Ogos yang lalu, aku telah sama-sama turut memeriahkan larian marathon yang dianjurkan oleh IJM Land.  Larian ini merupakan larian tahunan yang dianjurkan tiap-tiap tahun dan tahun ini merukan tahun ke-7 penganjurannya. Penyertaan tahun ini amat luar biasa sekali. Seramai 9,000 peserta menyertai larian ini dan di kalangan peserta ada dari Australia, Hong Kong, China, Indonesia, Korea, Jepun, Singapura, Taiwan dan juga Thailand.


Monday, August 13, 2018

BioXcellent GoutXcid Membantu Merawat Dan Mencegah Penyakit Gout

Assalamualaikum & salam sejahtera

BioXcellent GoutXcid Membantu Mencegah & Merawat Penyakit Gout | Aku pasti kita semua sudah cakna akan penyakit gout nie. Biasa kita dengar lelaki yang berusia 40-an dapat penyakit nie. Tapi jangan terkejut kalau sekarang nie, di usia muda juga sudah mendapat penyakit gout. Nauzzubillah. Minta simpang.

Saturday, August 11, 2018

Lebaran 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kali nie, aku nak bercerita kemeriahan suasana hari raya tahun ini buat semua pembaca setia jejakakaula. Yang tak setia tu, mohon berubah. Tibahhh ! Raya tahun nie, secara umumnya agak sedikit hambar. Hahahaha. Biasa-biasa je raya tahun nie. Tak ada benda gempak sangat pon nak cerita. Tak seperti kisah raya tahun lepas. Masih ingatkah peristiwa tahun lepas tentang daging rendang basi di pagi raya ? Kalau tak tahu, maksudnya anda tak setia lah tu.



Saturday, July 28, 2018

Rawatan Hydradermabrasion Facial di DR MEDISPA & WELLNESS

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Kali nie, aku nak berkongsi dengan semua pembaca Jejakakaula, akan rawatan facial yang aku buat tempoh hari di Dr Medispa & Wellness, yang terletak di Kajang. Jom ikuti butirannya !


Thursday, July 26, 2018

RNN Catering & Event Management Menawarkan Pakej Wedding Homestay Buat Bakal Pengantin

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Zaman sekarang, nak kahwin mudah ja. Tak perlu nak fikir banyak benda, tak perlu nak buat list panjang-panjang, tak perlu serabut, tinggal ambil je pakej-pakej yang tersedia dekat pasaran. Pilih je mana pakej yang bersesuaian dengan budget kita. Buat bakal pengantin yang berhajat untuk kahwin pada tahun nie dan juga tahun hadapan, nie aku nak perkenalkan satu pakej istimewa dari RNN Catering & Event Management Sdn Bhd.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini