Friday, January 20, 2023

FC Barcelona meraikan Tahun Arnab

Assalamualaikum dan salam sejahtera

FC Barcelona meraikan Tahun Arnab Bersempena kehadiran Tahun Arnab, Spotify Camp Nou menganjurkan pelbagai acara menarik termasuk tarian naga dan singa serta kaligrafi Cina KUALA LUMPUR, 18 Januari 2023. FC Barcelona terus menyemarakkan sambutan Tahun Baru Cina 2023 dengan meraikan Tahun Arnab. Dengan tema permulaan baharu, Barça merayakannya dengan pelbagai hiburan secara langsung serta aktiviti menarik pada hari perlawanan di Spotify Camp Nou. Menurut Presiden dan pemainnya, kerjasama itu melibatkan kolaborasi bersama komuniti berbangsa Cina, pereka fesyen, artis visual dan pemengaruh khas untuk peminat di Malaysia. 

Monday, January 16, 2023

Set Penjagaan Rambut VE’ERA Untuk Kesihatan Rambut dan Kulit Kepala

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini aku berkesempatan untuk berjumpa dengan owner produk penjagaan rambut VE’ERA, Mr. Gin atau nama penuhnya Gin Kioh Xiao Zhong. Beliau sudah lama berkecimpung di dalam industri penjagaan rambut di mana beliau memiliki sebuah salon di Kepala Batas yang sudah beroperasi lebih dari 7 tahun.


Sunday, January 15, 2023

Kedai Baiki Phone Murah Serdang - Gila Gadgets

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bulan Januari tahun ini, genaplah setahun sudah berlalu majlis graduasi aku di UPM. Banyak kenangan sewaktu belajar di UPM dahulu. Dah lama sebenarnya aku nak berjalan-jalan di kawasan Serdangjadinya hari minggu yang lalu sempatlah aku ke sana. Saja nak tengok-tengok dan mengimbau kenangan.


Baiki Phone, Laptop & MacBook Murah di MRFIX Putrajaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bila laptop dah berusia lebih 5 tahun nie, makanya banyak masalah dia mula tunjuk. Mula-mula tu tak rasa ralat sangat, tapi lama-lama makin menjadi-jadi hal dia. Walhal dah jaga baik dah, tapi tulah, semua peranti ada jangka hayat dia dan kita kena sentiasa upgrade dia untuk kekal relevan. Jadi, sudah masanya aku hantar pergi baiki. Ikuti butirannya !


Saturday, December 31, 2022

Berkhemah di Kawasan Air Terjun Jerangkang, Pahang

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Okay kali nie aku nak ceritakan pengalaman pergi camping selama 2 hari 1 malam di kawasan Air Terjun Jerangkang yang terletak di negeri Pahang. Untuk camping kali nie, aku pergi bersama kawan-kawan baru yang aku tak pernah berjumpa pon sebelum ini. Camping with strangers konsep dia. Oleh kerana ini pertama kali aku turut serta camping secara ekstrem sebegini, jadinya aku agak teruja untuk sesi perkhemahan kali ini. Ikuti butirannya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini