Wednesday, July 31, 2013

Perangai pelanggan yang menjengkelkan

Assalamualaikum

Terdapat banyak jenis pelanggan yang aku dapat semasa bekerja di bahagian electrical department di pasaraya The Store Banting. Kebanyakkannya semua okay, cuma kadang tu adalah beberapa pelanggan yang buat aku rasa sangat menjengkelkan. Jom kita tengok beberapa kelompok pelanggan yang menjengkelkan itu.

1. Pelanggan jenis nak tengok-tengok je dulu. 

Tuesday, July 30, 2013

Last Day of Work

Assalamualaikum

Besok merupakan hari terakhir aku bekerja di Pasaraya The Store Banting. Genaplah sebulan aku bekerja di sini. Macam-macam benda aku belajar. Dari banyak benda tak tahu, sekarang dah tahu. Masa mula-mula kerja bawah electrical department nie, rasa macam terkejut sebab banyak betul jenama barang elektrik yang aku tak pernah dengar dan tahu pon kewujudannya. Tapi bila dah kerja, banyak jenama aku tahu. Best kerja dekat pasaraya, banyak waktu terluang. Cuma waktu stok sampai je jadi sakit sikit. Apa-apa pun, bye bye electrical department Pasaraya The Store Banting.


Saturday, July 13, 2013

Klebang Coconut Shake, Melaka

Assalamualaikum 

Semenjak aku diperkenalkan dengan Coconut Shake Klebang, memang tak pandang dah pada coconut shake penjual lain. Sepanjang masa pasti akan merindukan kelazatan dan kenikmatan Coconut Shake Klebang. Lain dari yang lain.


Sunday, July 7, 2013

Cuti semester bekerja di Pasaraya The Store, Banting

Assalamualaikum

Kalau korang tak tahu lagi, aku dah masuk seminggu bekerja dekat The Store Banting di bawah electrical department. Kedengaran sangat abang-abang bila bekerja di bawah jabatan elektrik. Hakikatnya, tidak ya. Hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini