Tuesday, July 30, 2013

Last Day of Work

Assalamualaikum

Besok merupakan hari terakhir aku bekerja di Pasaraya The Store Banting. Genaplah sebulan aku bekerja di sini. Macam-macam benda aku belajar. Dari banyak benda tak tahu, sekarang dah tahu. Masa mula-mula kerja bawah electrical department nie, rasa macam terkejut sebab banyak betul jenama barang elektrik yang aku tak pernah dengar dan tahu pon kewujudannya. Tapi bila dah kerja, banyak jenama aku tahu. Best kerja dekat pasaraya, banyak waktu terluang. Cuma waktu stok sampai je jadi sakit sikit. Apa-apa pun, bye bye electrical department Pasaraya The Store Banting.


6 comments:

  1. Assalamualaikum dik. hehe kalau rajin, update lah hehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak sheila =) dah update dah , huhu

      Delete
  2. Tu dia, baru sebulan dah terror heheheh.. ok, kalau rajin update ye dik :D

    ReplyDelete
  3. woi sekejap gila kerja, dah ada ler duit nak shopping baju raya kan? haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja pon sbb nak dpt duit utk shopping so gaji sebulan pon dh cukup =D huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini