Monday, November 26, 2012

Bergurau ada batasnya

Assalamualaikum

Gurauan adalah satu mekanisma untuk meriahkan suasana dan mengeratkan lagi hubungan sesama manusia. Namun begitu, harus diingat, setiap gurauan ada batasnya. Tak semua benda boleh dijadikan bahan gurauan dan tak semua gurauan diterima baik oleh setiap mereka-mereka yang mendengarnya.

Thursday, November 22, 2012

Ragam di Pizza Hut Banting

Assalamualaikum 

Idea nak tulis blog sangatlah terbatas memandangkan there's nothing to share with you guys. Tapi kali nie, aku rasa macam nak share ragam di tempat kerja aku. Jom !


Sunday, November 11, 2012

My off day

Assalamualaikum

Bila dah bekerja nie, kau akan sangat-sangat menghargai hari cuti kau. Kerja 6 hari seminggu, dan bila dapat satu hari off day, kau akan sangat tertnanti-nanti. Kau mula merancang apa yang nak dibuat sewaktu hari off day tersebut. Jadi dengan itu, aku rancang off day aku untuk jalan-jalan ke Kuala Lumpur. 

Monday, November 5, 2012

Goodluck SPM

Assalamualaikum

Secara jujurnya, aku tak tahu pon hari nie merupakan hari first day SPM. Ya Allah teruknya aku. Betul-betul dah tak ambil kisah langsung pasal SPM. Zaman SPM aku sudah berlalu dua tahun yang lalu. Memang dah taknak mengimbau balik zaman SPM aku tu walaupon kadang rindu. Tapi tahun nie SPM amat penting buat keluarga aku sebab kakak dan adik perempuan aku akan menduduki SPM tahun ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini