Monday, October 17, 2011

Study week

Assalamualaikum

Sampai sudah kita di waktu-waktu kecemasan. Aku sekarang berada dalam study week, yang mana PSPM Semester 1 akan berlangsung pada minggu hadapan. Jumaat yang lalu merupakan hari terakhir kuliah. Tiba-tiba rindu nak datang kelas. Pulak 😅


Pagi tadi ada taklimat dekat dataran. Tuan Pengarah KMPP, En Khairi Bin Jalun (KJ), menaihatkan pelajar supaya mendapatkan tidur dan rehat yang secukupnya. Jaga kesihatan untuk menempuh hari-hari mendatang. Memang lama betul KJ berucap pagi tadi, sampai matahari tegak atas kepala. Aiyyooo panas.


Selamat menempuh minggu belajar buat kesemua pelajar matrikulasi. Semoga kita semua berjaya menempuh PSPM 1 tak lama lagi. Okay, jom sambung belajar. Bye.

Post edited : July 2021

11 comments:

  1. lagu blog sebananrnya lagu fav dibah ;') nak nangis tahu dgr lagu tu. hmm :/ tiba2 nak emo jiwang jiwang pulak dibah nie. HAHA

    GOOD LUCK EXAM. POINTER BG MANTAP PUNYAA okee. Zharif boleh :D

    #first time tgk abang zharif kita seksi seksi. HAHA

    ReplyDelete
  2. sedih kan lagu nya , msa first dengar je terus jatoh hati kot dekat lagu nie .

    Thanx deeba =) insyaAllah akan cuba sedaya upaya untuk dpat pointer terbaek .

    rasa malu pulak tetibe . uwaaa . hahaha

    ReplyDelete
  3. seksinya ka seksa, bahaya la kau letak pic cam tuh kat internet, sekian :).

    ReplyDelete
  4. gudluck buat elok2 k! bittaufiq wannajah!

    ReplyDelete
  5. fathi : terima kasih nasehat , saya tau tu tp tp tp saya malas nak edit entri nie blek la .

    shahirah : thanx =) aminn

    ReplyDelete
  6. amboihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  7. Zharif, one days ikha buad entry untuk u. sbb awak kawan yg tak segan pandang ikha time iftar Maria Elena haha. peace.

    ReplyDelete
  8. sebab ikha telampau comel kot =) hihi
    duduk depan kita pulakk . mna lah x pandang kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini