Sunday, January 29, 2012

Omaigad ! I am 19

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


29 january, guess what ? It's my birthday yaww ! Sangat-sangat teruja. Tahu-tahu dah 19 tahun dah umur aku. Makin lama umur makin meningkat. Rasa tua pulak.


Ini je hadiah yang mampu diperolehi tahun nie. Terima kasih sangat kepada mereka-mereka yang bagi hadiah dekat aku. Antara banyak-banyaktu, aku dapat jam tangan. Aku memang teringin sangat nak ada jam tangan. Aku dah lama xpakai jam tangan. Tup tup ada pulak orang bagi aku jam tangan.


Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi wish birthday aku. Sama ada lalu Facebook ke, lalu message ke, lalu Twitter or even Myspace.



About my cuti mid-semester , aku akan post dalam entri lain yerp. Banyak sangat aku buat time cuti hari tu, sampai buku pon x berapa nak terusik. Minggu nie aku exam pertengahan semester. Khamis nie paper habis terus aku balik rumah.

14 comments:

  1. hahahaaa. zhariff sengal! dah wish da kt fb, tp nk wish skali lg kt sini, happy birthday ye!! matured sikit tau. muahahaa

    ReplyDelete
  2. huhu , thanx hafizah =)

    akan di cuba . huhu

    ReplyDelete
  3. ade nma faez amer disitu, bangga kejap, happy bufday bro (Y)

    ReplyDelete
  4. faez amer sentiasa ada di mana-mana =) artis kann

    thanx =D

    ReplyDelete
  5. cehh ! tak bolee bla gila faries buat muka comel time last last dia nyanyi tuu . ahaha >< tapi untunglaa orang yang bernama zharif azis . kaann ? :D

    ReplyDelete
  6. bole tahan lah comel =) oke dh jgn puji dia nanti dia poyosss . hahaha

    agak arrr untung , hewhew

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini