Tuesday, June 7, 2011

Nak kawan dengan saya ?

Assalamualaikum

Dah masuk minggu ketiga dekat KMPP ni, tapi aku masih lagi tak ada kawan. Selalu pergi mana-mana sorang je. Pergi outing sorang, pergi perpustakaan sorang, pergi kantin pon sorang. Kadang jelah pergi dengan roommates. Aku kalau boleh nak cari kawan yang aku boleh jadikan kawan baik. Seriously, aku rasa sunyi gila dekat sini. Nak kawan-kawan aku balik . Tapi dorang semua dah tercampak entah ke mana. Budak sekolah aku ada 3 orang dekat KMPP nie. 2 perempuan dan 1 laki. Tapi yang lelaki tu aku tak berapa rapat sangat. Tak sama kelas pon. Even dekat sekolah tak pernah bertegur. Padahal waktu PJK, main bola sepak sama-sama. Lol

Post edited : July 2021

7 comments:

  1. woohh, yang pic dgn botol susu tu terbaik. HAHAHA. suka gila :DD

    ReplyDelete
  2. gamba yg penuh kontroversi tu . segan sbenarnya nak tunjuk . hahahhaha

    ~ gambar lama ~

    ReplyDelete
  3. apesal teruk bebenar gmbar 2. . .hadoy. . . .ada gak cam 2. . .hurmm, zharif taste tinggi dowh, nsem2 je kot. . .hahahaa. . .
    :D. . .alah biase r 2. . .aq dlu pn cam 2. . .wat2 batak je kwan ngan tah geng mane2 tah, pas 2 bila jmpe kwan yg ngam, dye plak makan kwn, so hati2, aq da jmpe bnyak kat u cam 2. . .hurmmm. . .dpan kite baik, blakang kite dye laen, then penipu. .:). . .insyaAllah Zharif dpat kwn, huhuhu. . . .mtrix 1 taun je. . .lex suda. . .:). . .nnti jngan nakal2 ble da dpat kwan 2. . .:P. .n jaga tingkah laku.errrr. . (ape aq ckap nie. . .). . .abaikan je ayat last 2. . .cz bnyak gler aq komen kali ni. . .biasalah bercakap berdasarkan pengalaman. . yehoooo. . . .3 tahun beb. . .last2 best frends 4 ever aq gurl. . .hahaha. . . smua cerita aku luah kat dye. . .hehee...:) tapi. . . . . . nak tahu im/skype je. . .:P

    ReplyDelete
  4. agak panjang di situ . even setahun , xkan lah nak menikus all the time . mest nak cari kawan .

    okay , IM . kat skype kau x reply pon =_='

    ReplyDelete
  5. hehehe, btol2. . ingat ape aq pesan.jd sbgai pengajaran~

    ReplyDelete
  6. mungkin sebab Zharif terlalu hensem kot..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini