Friday, June 24, 2011

Apabila malam menjelma

Assalamualaikum

Apabila malam menjelma, tanduk aku mula tumbuh. Jangan fikir yang aneh-aneh ya. Aku cuma suka skype dengan kawan aku sampailah pagi buta. Hal ini menyebabkan data broadband aku semakin berkurangan dan lembab. Bila malam juga, aku akan on call dengan seseorang. Dengan siapa ? Itu adalah rahsia. Hehe


Ada satu masa tu sampai aku terkunci dari luar. Maklumlah, nak bercakap dalam teleon dekat dalam bilik agak sedikit segan sebab roommates ada. Lagipula, bila kita tengah on call, aku lebih suka sambil berjalan-jalan. Dan oleh disebabkan itu, aku pernah terkunci dari luar. Hahaha

Tak sampai hati nak ketuk pintu malam-malam sebabnya roommates aku semua dah tidur. Tapi aku kena jugak kejutkan dorang. Masalahnya, nombor telefon dorang pon aku tak ada masa nie. Astaga ! Dah tiga minggu dekat KMPP tapi nombor telefon roommate sendiri pon tak ada. Apa nak jadi nie. Terpaksalah aku pergi ke bilik sebelah untuk minta nombor telefon roommates aku. Aku prefer call berbanding ketuk-ketuk pintu. At least bila kita call, sorang je yang bangun. Kalau ketuk pintu, semua bangun.

Post edited : July 2021

23 comments:

  1. delete pic aq. . . :) please. tq zharif~

    ReplyDelete
  2. mcm abc entry kali ni.btw,kmpp?same!bloggers 4ever yaahh..

    ReplyDelete
  3. fathi : apa tu ?

    fateen : kolej matrikulas pulau pinang is KMPP . ermm belajar situ jugak ka ?

    ReplyDelete
  4. yes zharif azis.im kmpp too :) if u view my blog,u'll knw me much btter.keep it up in blogging!

    ReplyDelete
  5. oke , baru je melawat . yeah , ada ciri2 kmpp di situ . tp x kenal . pelajar ramai . so x berapa nak cam muka .

    blogging is fun <3

    ReplyDelete
  6. yup exactly.if im not mistake,zharif brbju mlyu jmaat hri tu kan?haha.sory stalker kejap.maybe sbb boy sikit n sng nak recognisd..em,k takpe.gurl rmai n mmg susah nk cam.btw,dunia blogger sgt best

    ReplyDelete
  7. yeah :) tp baju yang kaler apa ? prompuan mmg ramai . 10 blok kan . laki 5 blok ja :)

    ReplyDelete
  8. not bad bro :)
    follow saya di kekbatikcoklat.blogspot.com.thanks!

    ReplyDelete
  9. Zharif , zharif . Memang la kau kan . Terlupa tu . Terlupa ni . Haha . Seronok aku baca .

    ReplyDelete
  10. farah dh ckap mcm tu , aku tersangat lah gembira . ahhahahaha

    ReplyDelete
  11. HAHA okay perempuan tu sangat scary. Mati takut. :S

    ReplyDelete
  12. hahahah... zharif zharif... ini lah yang dikatakan kehidupan seorang studen dan bukan seorang stupid.. good2.. semoga bahgia.. aku rasa ko ada bakat semulajadi... boleh jadi pengarah nieee... huahuahuahuah :D

    ReplyDelete
  13. pengarah ? hahaaa tidakk . thanx aswad =D

    ReplyDelete
  14. Pengarah filem... hahahaha.. sbb org yg dalam diam ada bunyi itu lah org yg kreatif.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini