Tuesday, December 3, 2019

JLD Dragon Kini Dibuka di Intermark Mall, Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Berita baik buat penggemar air boba di luar sana. JLD Dragon buka lagi satu cawangannya di Intermark Mall Kuala Lumpur. Ini merupakan cawangannya yang ke-20 di malaysia. Ikuti butirannya !


Ketika di majlis perasmian tersebut, JLD Dragon telah mengadakan promosi Early Birds yang mana untuk 150 cawan pertama dengan harga RM1 sahaja. Ye betu, korang tak salah dengar, hanya RM1 sahaja. Sebagai peminat air boba, aku pon tak nak ketinggalan untuk dapatkan air boba JLD Dragon nie dengan harga seringgit.



Ramai sungguh yang beratur untuk dapatkan air boba nie. Walaupun jenama air boba tumbuh bagaikan cendawan sejak akhir-akhir ini, namun JLD Dragon mempunyai rasa dan keunikannya yang tersendiri. Korang patut cuba. Sampaikan dah jam 2 petang pon masih lagi ramai yang beratur untuk dapatkan air boba JLD Dragon dengan harga istimewa nie.



Malah pengunjung yang hadir ketika majlis pelancaran tersebut, berpeluang untuk bermain wheel of fortune yang mana terdapat banyak hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan.



Aku dah cuba minuman signature JLD Dragon, Brown Sugar Boba Thick Milk. Serious sangat sedap dan lemak berkrim. Boleh request untuk minta dikurangkan manis. Rasa macam nak repeat lagi nanti. Nasib baik sekarang dah banyak cawangan JLD Dragon seluruh Malaysia. Mudahlah nak dapatkan air boba JLD kalau rasa minum nanti.


Kalau korang nak cuba air boba dari JLD Dragon, boleh dapatkan di cawangan-cawangan JLD yang berdekatan.
  1. SS15, Subang Jaya
  2. C180, Cheras Traders Square, Balakong
  3. Bandar Puchong Jaya, Selangor
  4. Sutera Mall, JB
  5. Eko Botani, Johor
  6. Mount Austin, JB
  7. The Landmark, Bandar Bukit Tinggi, Klang
  8. Taman Kota Laksamana Jaya, Melaka
  9. Bandar Sri Manjalara, Kepong
  10. Indahpura Kulai, Johor
  11. Setia Tropika, Johor
  12. Taman Desa Botani, Batu Pahat
  13. Arena Simee, Ipoh
  14. KSL City, JB
  15. Sunsuria Forum, Setia Alam
  16. Damansara Uptown, PJ
  17. Bandar Puteri Puchong, Selangor
  18. Sunway Nexis, Kota Damansara
  19. Intermark Mall, KL City Centre
  20. Vivacity Mall, Kuching Sarawak

Akan datang, JLD Dragon akan membuka satu lagi cawangannya di Miri Sarawak pada bulan December ini. Buat peminat air boba di Sarawak, tungggu kedatangan JLD di Miri nanti ya !


5 comments:

  1. seronoknya ada kedai boba baru bukak..

    ReplyDelete
  2. Belum pernah cuba air Dragon ni. Apa agaknya rasanya. Minuman begini memang digemari anak anak muda sekarang ni. Walau pun mahal mereka sanggup beli. Inikan pula jika rm1 dah tentu panjang queue nya.

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah diatas pebukaan cawangan baru jlddragon! tak pernah trylah nampak sedap, tengok lokasi yg dekat adalah di Puchong, boleh kesitu nnt he he he

    ReplyDelete
  4. Wow ! Boleh cuba boba ni pulak. Macam macam jenama eyh sekarang ni yang muncul. Boleh lah cuba tiap satu brand.

    ReplyDelete
  5. huss, banyaknya cawangan dia. Sekarang dah famous dah dengan bubble tea ni. Macam macam nama kedai bubble tea dah ada kat malaysia. Antara sedap tak sedao je. Kene try lepas ni. Dragon ni kira bru la kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini