Tuesday, September 11, 2018

BioXcellent Colla White Diamond Makanan Tambahan Untuk Kulit Wajah Yang Cantik

Assalamualaikum dan salam sejahtera

BioXcellent Colla W.Diamond | Setiap manusia mendambakan kulit wajah yang cantik, cerah dan bebas daripada jerawat. Walaupun definisi kecantikan sangat subjektif tapi kebanyakkan kita semua melihat kecantikan itu berdasarkan kulit yang cerah dan bebas cela.


Oleh kerana demikian, sedikit sebanyak, ia memberikan satu tekanan buat semua individu untuk tampil dengan wajah yang cantik. Pelbagai usaha dilakukan, sanggup berhabis sehingga ribuan ringgit hanya untuk cantik. Biasa dengar kan ? Berhabis duit untuk kecantikan sudah menjadi satu norma dalam masyarakat kita.

Lepas nie tak perlu berhabis sehingga ribuan ringgit lagi, kerana produk yang aku nak sarankan ini sangat murah harganya dan kesannya boleh dilihat seawal 7 hari. Sangat cepat dan berbaloi ! Produk tersebut ialah BioXcellent Colla White Diamond. Ya, satu lagi produk keluaran BioXcellent yang mendapat tempat di hati penggunanya.


Aku baru sahaja diperkenalkan dengan produk BioXcellent Colla White Diamond nie. Dan katanya, produk ini banyak membantu penggunanya untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik. Antara kelebihan Colla White Diamond nie ialah :
  • Membantu masalah liang pori terbuka
  • Melembapkan dan menganjalkan kulit
  • Membantu masalah pigmentasi
  • Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
  • Mengecutkan jerawat
  • Mengatasi masalah parut jerawat
  • Kulit menjadi lebih sihat, lembap, gebu dan mulus
  • Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
  • Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh

Untuk pengetahuan korang, Colla White Diamond nie sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan juga perempuan yang berumur 16 tahun ke atas. Bukan khusus untuk perempuan sahaja tau, lelaki pon boleh. Minuman Colla White Diamond ini diperkaya dengan campuran buah beri yang mana ia kaya dengan anti oksidan. Selain itu juga, ia mengandungi vitamin, tripeptide kolagen, astaxanthin, acacia gum, ekstrak buah anggur, tomato, epal, raspberi dan buah delima. Sebab tu rasa dia sedap sebab banyak campuran buah-buahan.


Cara pengambilan :
  • Campurkan 1 skop ke dalam 200ml/250ml air suam
  • Kacau/goncang sehingga larut dan sedia untuk diminum
  • Minum Colla White Diamond ini sehari sekali sahaja
  • Minum air yang secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang lebih baik

AMARAN : Pengguna yang mempunyai masalah alahan makanan laut dan masalah resdung tidak sesuai untuk ambil BioXcellent Colla White Diamond.

RM 66.00, termasuk postage seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak
Colla White Diamond boleh dapatkan di Watsons berhampiran anda atau boleh beli di Lazada.

Phone no: 016-3163 069

19 comments:

  1. Zaman sekarang ni dah banyak produk untuk kecantikkan. Pilih je mana yang serasi dengan diri sendiri.
    Menarik juga produk ni kan. Pertama kali tahu tentang produk nama BioXcellent Colla White ni.
    Makin ramai la orang berkulit cantik diluar sana.

    ReplyDelete
  2. Byk fungsi produk ni..oooh ni la rahsia zarif ye..ptt la kacak jerk tgk. Akk pun tgh cari2 ni produk utk cantik luaran dan dalaman.

    ReplyDelete
  3. first time dengar produk ini. banyak juga ya kelebihan dia? ada testimoni tak yang dah pakai? kira bagus juga produk ni ya sebab ada dekat banyak dekat kedai yang femes

    ReplyDelete
  4. Hari tu pernah cuba jugak bio xcellent yg botol hijau , memang sedap dan bagus untuk detox , yang ni bagus utk kecantikan .. tq for sharing yaaaa

    ReplyDelete
  5. Siapa tak nak kulit jadi cantik kan? nampak nya product ni bagus sangat.. price looks reasonable, too!

    ReplyDelete
  6. Nampak ada orang minum juga..untuk ibu menyusu boleh ke..hehee..dah lama tak minum supplement ni..nampak menarik pulak produk ni..kalau ok tak salah kalau nak cuba kan..bolehla usha nanti

    ReplyDelete
  7. good to know it has fruity taste. First time to know of this brand gonna find out more about it now.

    ReplyDelete
  8. Nama produk ni macam air gas, rupa rupanya produk kecantikan. Hehe. Sekarang ni orang obses nak cantik luaran. Cantik dalaman perlu di kejar juga

    ReplyDelete
  9. Produk makan makan untuk sihat dan cantik ni memang banyak, tapi nak cari yang bagus dan benar benar berkesan itu yang susah.

    ReplyDelete
  10. pertama kali dengar produk ni.jangan lupa minum air yang banyak ye zarif hehe.banyak juga kelebihan produk ni ya.habis la zarif makin cantik dan sihat lepas ni heheh

    ReplyDelete
  11. Pertama Kali dengar Pasal produk ni. Menarik juga ye, macam2 campuran Buah ada. Ramailah orang berpeluang merasa kulit bersih. Bukan perempuan je, lelaki pun boleh juga.

    ReplyDelete
  12. Lelaki yang nak isteri nampak awet muda dan sentiasa cantik elok keluarkan pelaburan berupa makanan tambahan yang selamat dan berkesan.

    ReplyDelete
  13. Memula baca mcm nak try je produk nie tapi pas tgk warning yg zharif mention terus mampu melihat je.. AM ada masalah resdung & alahan.. terima kasih sbb inform awal yea

    ReplyDelete
  14. Banyak juga kelebihan dia. Tapi yang penting kene minum air dengan banyak. Kebanyakan suplemen memang kena minum air banyak kalau consume

    ReplyDelete
  15. Makin hensem la awak nnt..sebelum ni ada kawan2 kak liez minum dan diaorg kata bagus ada nampak perubah klau konsisten dan yang penting byk minum air

    ReplyDelete
  16. Woww makin mengancam le Zarif lps ni ya..ramai le awek terpegun nanti. Sis first time dgr sal produk ni..bolehlah cuba..kulit pun dah makin berkedut dah ni

    ReplyDelete
  17. Wah murah. Biasanya kalau produk macam ni harga dekat RM200. Macam menarik je nak cuba. Bagus ni untuk mereka yang ada masalah jerawat kan. Nanti leh suggest kt kawan 2 yang perlu

    ReplyDelete
  18. Bagus makan supplement masa usia muda. At least jaga kesihatan and well being. Colla White ni nampak macam best. Boleh la try. Byk gak benefit dia ye!

    ReplyDelete
  19. Harga memang berbaloi collagen ni. Nak cuba lah lpas ni. Mana tau cantik macam Zharif. Yang penting banyak khasiat dan kelebihan produk ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini