Saturday, November 3, 2018

Menangi Tiket Berbulan Madu Ke Santorini Greece di TCE Wedding Expo 2018 Anjuran Dorsett Dan Silka Hotels

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Santorini merupakan destinasi bulan madu paling terkenal. Ia merupakan pilihan paling popular pasangan-pasangan mempelai yang baru sahaja mendirikan rumahtangga. Adakah anda juga menginginkan bulan madu di Santorini, Greece ? Inilah peluang anda untuk menjadikan ia kenyataan. Jom ikuti butirannya !


Ini merupakan satu berita baik buat pasangan yang ingin berbulan madu ke Santorini, Greece. Hal ini kerana, pada tarikh 9 hingga 11 November ini bakal berlangsungnya TCE Wedding Expo kali ke 29 yang bertempat di Midvalley Megamall Kuala Lumpur. Apa yang menariknya expo perkahwinan ini ialah, Dorsett dan Silka Hotels Malaysia akan menawarkan pakej lokasi perkahwinan yang luar biasa di expo ini. Lebih menarik lagi, pasangan mempelai yang mengambil pakej mereka ketika expo ini berlangsung berpeluang untuk memenangi dua tiket penerbangan ke Santorini, Greece !

Pakej perkahwinan yang ditawarkan sangat lengkap dan bersifat terkini. Dorsett dan Silka Hotels bekerjasama dengan Anggun by Jay Event bagi merealisasikan majlis perkahwinan yang didambakan oleh setiap pasangan mempelai.

Hidangan yang berkonsepkan ala-ala Greece dihidangkan buat tetamu yang hadir pada malam itu

Selain itu juga, sepanjang 3 hari expo ini berlangsung, mereka menawarkan 100 voucher penginapan dan makan buat pengunjung yang hadir ke booth Dorsett dan Silka South East Asia Hotels. Voucher-voucher ini boleh dimenangi dengan melakukan beberapa langkah mudah berikut :

  • Ambil gambar di booth Dorsett dan Silka Hotels ketika di expo itu
  • Muat baik gambar tersebut di akaun instagram anda (Pastikan ia disetkan kepada mode public)
  • Tag photo anda dengan @DorsettGrandSubang @DorsettKualaLumpur @DorsettPutrajaya @SilkaMaytower @SilkaCheras
  • Letakkan hashtag #ExceptionalWeddingDestination #YourFirstHappiness #DorsettMYWeddings #SilkaMYWeddings

Anda berpeluang memenangi cabutan bertuah pada masa itu jugak sekiranya memuat naik gambar mengikut langkah-langkah yang diberi. Dan sekiranya photo anda menerima bilangan likes yang paling tinggi pada 11 November jam 12 tengah malam, anda berpeluang memenangi hadiah misteri. Bukan itu sahaja, pengikut bertuah yang menyumbangkan like pada photo tersebut juga bakal menerima hadiah dari Dorsett & Silka Hotels.


TCE Wedding Expo 2018
Tarikh : 9 November - 11 November 2018
Tempat : Midvalley Megamall Kuala Lumpur

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran ini, boleh dapatkannya di :

Email : sales.subang@dorsetthotels.com
Tel : 03-5031 6060

Jumpa di TCE Wedding Expo 2018 nanti ! Kita ambil gambar banyak-banyak. Manalah tahu rezeki dapat voucher-voucher lumayan dari Dorsett dan Silka Hotels. Di samping tu, boleh usha-usha pakej perkahwinan sekali. Jom !

12 comments:

  1. Tak mampulah nak berbulan madu ke Santorini. Tunggu dapat kahwin datuk lah. Haha. Kalau tak beli pakej tp pi selfie ju boleh kira bertanding tak? kikiki. Peluang baik bg yg nak langsungkan perkahwinan. Mana tau dapat hadiah berbulam madu kan

    ReplyDelete
  2. Bagusnya ada expo macam ni. Senang buat bakal pengantin untuk planning wedding idaman nanti. Lagi best kalau menang ke Greece.

    ReplyDelete
  3. Seronok hadiah tu...kalau menang nak pi ngan sapa...akak xde sapa2 kecuali anak akak..hahha

    ReplyDelete
  4. Alamak. Rawlins nak kena pikir konsep apa nak photoshoot kelak nie. Harapnya boleh menang la. Bestnye pergi Santorini

    ReplyDelete
  5. Seronoknya sape yang menang tiket ke santorini tu. Tempat cantik, memang teringin sangat nak pergi. Untung sape yang nak kawen tu yang tengah mencari pakej. Kot kot sambil book, sambil menang kan

    ReplyDelete
  6. woww bestnyaa ada peluang untuk dapat pergi berbulan madu ke Santorini pulak tuu, bestnyaa kalau dpt join haha. Mcm best jugak kat situ yea nmpk cantik deco dan lauk pauk yg disediakan pon mcm sedap2 belaka! Bagus betul ada expo mcm ni, those yg nk bakal pengantin tu eloklah usha2 kat sini kot2 ada rezeki menang pergi Santorini kan 😁

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaa , Santorini lawa gila kotttt , fuh sape daoat memang bertuahh

    ReplyDelete
  8. Rugi yanh nak kawin tu kalau tak oergi sini. .Banyak hadiah ditawarkan.. Kita yang dah kawin ni pun rasa nak pergi. .Hahaha.. Expo tce weddingni syok macam2 pikihan ade

    ReplyDelete
  9. Baikk dan lumayan hadiah tu, Berpeluang pergi naik flight ke Santorini Greene then ada jugk cabutan bertuah..boleh bawak bakal pengantin ke sini ni. Hehee

    ReplyDelete
  10. Bestnya.. kalu ada calon leh la join peraduan berhoney moon di Greece.. AM tak penah sampai lagi di sana.. bakal pengantin kena wajib join ni..

    ReplyDelete
  11. Fuhh Santorini Greece tu..ni kalau untuk honeymoon kali ke berapa pun best gak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini