Wednesday, August 19, 2020

Nikmati Promosi Produk Nestle di PG MALL

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Rasanya semua sudah sedia maklum, aku nie agak sedikit shopaholic. Kalau boleh, semua benda nak beli. Kalau ada duit, aku check out lah. Kalau duit suam-suam kuku, aku masuk dalam cart je dulu. Hahahaha. Lagilah zaman sekarang nie, semua benda di hujung jari. Window shopping lalu telefon pintar je. Mudah, tak perlu keluar rumah, tak perlu bersesak-sesak dekat jalan raya, tak perlu bersesak-sesak dengan manusia di pusat membeli-belah. Tambah-tambah tengah dalam musim pandemik nie, memang sangat tidak digalakkan.


Membeli-belah secara atas talian merupakan sesuatu yang sangat biasa pada hari ini. Oleh itu, platform-platform e-commerce tumbuh bagaikan juara. Eh salah. Tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Baru-baru ini aku diperkenalkan dengan sebua platform e-commerce baharu iaitu PG Mall. Korang pernah dengar nama platform e-commerce ini ?


Kalau belum, sekarang dah tahu kan. Muat turun je aplikasi PG Mall ini di Google Store atau App Store korang. Lepastu muat naik dan korang teroka sendiri. Untuk pengetahuan korang, PG Mall merupakan platform e-commerce nombor 1 di Malaysia yang telah tertubuh sejak tahun 2017 lagi. Ia merupakan satu-satunya e-commerce platform tempatan dan sehingga kini, PG Mall tersenarai sebagai top 3 e-commerce platform di laman sesawang Iprice (Sumber : Klik)


Kalau korang perhatikan sekarang, PG Mall sedang mengadakan promosi produk-produk Nestle. Banyaklah promosi yang sedang berlangsung, antaranya ialah potongan sebanyak RM8 untuk setiap pembelian RM80 dan keatas. Setiap minggu, mereka akan umumkan 16 pemenang untuk menerima RM50 Grab dan PG Mall voucher. Manakala 3 pemenang pula akan dipilih setiap bulan untuk memenangi RM100 Grab dan PG Mall voucher.


Antara promosi Nestle lain yang korang boleh jumpa di PG Mall ialah Milo tin yang mempunyai design vintage, percuma Sephora Card dengan setiap pembelian Nescafe Gold dan juga percuma Minion Cool Bag dengan setiap pembelian coklat KitKat. Banyak lagi yang emnarik, korang kena teroka sendiri nanti okay. 


Tin Milo Vintage : KLIK
Sephora Card percuma dengan pembelian Nescafe Gold Jar : KLIK
Minion Cooler Bag percuma dengan pembelian coklat Kitkat : KLIK

Untuk kesemua promosi Nestle, boleh tengok di sini ya : Nestle Top Spender

Di samping promosi produk-produk Nestle, di PG Mall sekarang juga sedang berlangsung dua features yang menarik iaitu Shake The World dan juga What's In The Box.


Shake The World
  • Percuma voucher RM3 untuk pengguna baharu
  • Terhad satu tebusan setiap pembelian
  • Boleh dimainkan 2 kali setiap hari (Sebeleum dan selepas 12PM)
  • Boleh dapatkan PG Mall C-wallet dan voucher promosi untuk ditebus

What's In The Box
  • Terhad kepada 1 kali sahaja untuk setiap hari
  • Boleh dapatkan PG Mall C-wallet setiap hari


Cepat layari laman sesawang PG Mall sekarang : PG MALL

#PGMall #OnlineShopping #Shopping #MalaysiaNo1EcommercePlatform #EcommercePlatform #ShopnNow #ShopOnline #WhatsInTheBox #ShakeTheWorld #NestleTopSpender #Nestle #Milo #Kitkat #Nescafe


20 comments:

  1. PG Mall memang best untuk pencinta shopaholic.. Hehe...

    ReplyDelete
  2. Pernah jer dengar tentang PGmall ni..tapi so far sis tak pernah sopin kat sini..tp bila tgok byk promosi sekarang jugak sis install apps ni

    ReplyDelete
  3. serius la bagus pgmall ni. banyak promosi2 hebat ni. Tambah nestle..memang item utama dalam keperluan rumah

    ReplyDelete
  4. Nampak E-Shopping makin laris sejak covid-19 ini hehe.Dan mereka yang 'hantu' shopping tidak akan melepaskan peluang yang menarik ini kan. hehe

    ReplyDelete
  5. actually klu pandai tgk promotion and byk tgk rewards.. mmg boleh dpt this kind of discount kan! berbaloiiii

    ReplyDelete
  6. It’s good that PG Nall has promotion on Nestle products now. Good for Nestle lovers. Thank you for sharing your review and this announcement.

    ReplyDelete
  7. Kalau produk dari Nestle memang mudah sangat lah nak calonkan diri dalam Top Spender hahaha

    ReplyDelete
  8. Pergh, lepas ni nak beli groceries pun dah online lettew. Habislah hari-hari abang posmen datang XD

    ReplyDelete
  9. akak ada dah akaun PG Mall tunggu nak shopping jer, apayang akaak peraSAN makin lama tengok memang makin best shopping barang-barang kat PG MAll nih

    ReplyDelete
  10. Waaa semua barang Nestle tengah sale ke...nak kena soping gak ni... masih ada cashback ke tak ek...

    ReplyDelete
  11. Best kan pg mall ni. Macam2 ada. Esp barang nestle. Banyak pilihan

    ReplyDelete
  12. Best kan, i baru jer purchase some items from their website memang banyak promo & sale lah.

    ReplyDelete
  13. Nestle is a trusted household brand. Sekarang ada promo kat PG Mall it's time to borong more hehe. Thx

    ReplyDelete
  14. Bestnye shopping kat pg mall. Nak beli groceries lepas ni beli online je. Jimat tenaga

    ReplyDelete
  15. Samalah kita. Agak-agak duit suam kuku, masuk cart dulu. Haha. PG Mall boleh tahan best juga sebenarnya nak bershopping. Ada promosi Nestle ni boleh serbu balik nanti.

    ReplyDelete
  16. Wah menarik macam macam promosi ada dekat PG mall ni. Nanti boleh la beli produk Nestle kat sini :)

    ReplyDelete
  17. Kita memang dah start beli kat PGMall ni sekarang kerana kat situ dah mula dapat perhatian dan juga banyak produk hehehe ok barang dapur sekarang boleh beli macam product nestle ni hehehehe...

    ReplyDelete
  18. tak sangka semua ada dalam PGmall ni kan.. meriahhhh barang.. ok nak register dan nak shopping!

    ReplyDelete
  19. PG Mall ni suka buat offer best-best. Banyak diskaun pulak tu. Hari tu pun dah buat offer dah. Best la shopping kat sini.

    ReplyDelete
  20. geram tengok posting ni.. hahaha..mesti kena masuk check check nak beli apa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini