Tuesday, July 10, 2018

Promosi Rawatan Kecantikan di Natasha Beauty & Wellness By Dr Fredi Setyawan

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Baru-baru ini, aku berkesempatan berkunjung ke Natasha Beauty & Wellness by Dr Fredi Setyawan yang terletak di Bangsar, Kuala Lumpur. Untuk pengetahuan pembaca semua, produk Natasha by Dr Fredi Setyawan nie bukanlah calang-calang produk. Hal ini kerana, produk ini sangat terkenal di Indonesia sana. Terdapat lebih dari 100 cawangan di Indonesia tau. Hebat ke idokk ?


Jenama ini ditubuhkan oleh Dr Fredi Setyawan. Rasa cinta beliau terhadap isterinya, membuatkan dia mmewujudkan produk Natasha ini yang khusus dibuat untuk isteri beliau. Dari situ, beliau belajar teknik-teknik rawatan wajah dan akhirnya terbang ke Singapura untuk belajar di London Research Center. Akhirnya, produk Natasha yang dijenamakan bersempena nama anak keduanya ini, menjadi perbualan hangat di sekitar Indonesia.

Antara produk keluaran Natsha


Bersempena Hari Raya nie, Natasha by Dr Fredi Setyawan ada membuat beberapa promosi.

Clinic + Beauty promotion 
1 - Facial (CP-) + Carbon Peel (X1) = RM 399 (NP : RM 510)
2 - Facial (CP-) + Microoxy (X1) = RM 299 (NP : RM 360)
3 - Facial (CP-) + Aquamesolift = RM 299 (NP : RM 410)


Promotion Set 1 : Pamper Set (RM 299)
Mc (RM 40) + Masker Tube (RM 50) + Neck Cream (RM 50) + Eyetube (RM 60) + Normal facial + Light Active Therapeutics a.k.a LAT (RM 235) = RM 435

Promotion Set 2 : Argan Series + Spa (For Women)
Argan Shampoo 100ml (RM 40) + Argan Bath 100ml (RM 40) + Argan Conditioner 100ml (RM 40) + Argan Lotion 100ml (RM 40) + Spa Treatment (Macadamia, Mulberry & Coffee, RM 275) = RM 435

Untuk lelaki, boleh tukar rawatan spa kepada facial brightening, acne, rejuvenation (Choose 1) + LAT = RM410



Berkenaan aurat, para wanita semua tak perlu risau. Sebab setiap bilik diasingkan mengikut jantina. Malah, kalau nak buat rawatan di bilik persendirian juga ada disediakan. Untuk promosi nie, ia berjalan untuk sebulan sahaja tau. Jom ke Natasha Beauty & Wellness yang terdapat di Bangsar sekarang sementara promosi sedang berlangsung.

Kami sudah, anda bila lagi ?

Natasha by Dr Fredi Setyawan 
Alamat : 96, Jalan Maarof, Bukit Bandaraya Kuala Lumpur, 59100
Waze : Natasha Beauty & Wellness 

Tel : 03-22019922 / 03-22019944 
Whatsapp : 011-17657336 

Facebook : NATASHASKIN.MY
Instagram : NATASHASKIN_MY

Berjaya sambar beberapa produk Natasha. Facial Cleanser dia the best katanya.

18 comments:

  1. Natasha got many range of super duper nice nice products... The promotion sounds very worthy.. maybe can go try try!

    ReplyDelete
  2. Makk aihh! Syoknya pergi Spa cenggini. Lagi syok bila ada bilik persendirian. Private dan memang aurat dijaga.

    ReplyDelete
  3. Jadi inilah rahsia kesegakan dan keremajaan memasing ye. Agak-agak Rawlins ada peluang tak nak tambah baik keremajaan diri ini?

    ReplyDelete
  4. belum berpeluang nak manjakan diri mcm tu. kalau la dapat, mesti kulit mulus macam artis. haha

    ReplyDelete
  5. Best la kalau dpt selalu manjakan diri pergi spa dan lakukan pelbagai rawatan kan..alak ni je takde masa nak pergi..kalau ada peluang nanti nak terjah la..nak kekal cantik dan muda kena la selalu pi facial kan?

    ReplyDelete
  6. Cikgu dah cukup hensem nak ubah apa lagi hehehe.. Patut ramai anak murid suka kat cikgu ni hehehe lepas ni makin putih lagi nanti macam mana...

    ReplyDelete
  7. Dekorasi spa dia teratur, kemas, selesa dan menarik pengunjung yang datang ke sini. Harga promosi sangat berbaloi untuk percubaan pertama. Sekali sekala nak manjakan diri di spa x salahkan. Self reward!

    ReplyDelete
  8. No wonder la awak cantik selama ni. Ini rahsianya ya. Apa yang bagus dengan pusat rawatan kecantikan ni, mereka masih menjaga batas2 antara lelaki dan perempuan.

    ReplyDelete
  9. Hari tu dah pergi tapi x berpeluang nak buat spa..kalau dapat syioknya.
    Sis dapat barangan rawatan wajah je..tu pun lom pakai lagi..hehehe

    ReplyDelete
  10. Wow..banyak cawangan di Indonesia ye? Maybe lepas ni boleh target Malaysia pulak sebab saya pun baru tau tentang produk Natasha ni..

    ReplyDelete
  11. I have visited their outlet but no change try their facial. Beside skincare products, the also has makeup range. My mum like their skincare range.

    ReplyDelete
  12. Selalu dengar review pasal tempat ni. Tapi sendiri tak pernah jejak pun. Macam best je untuk pamper diri sendiri.

    ReplyDelete
  13. Wah banyak tu cawangan Natasha dekat Indonesia. Confirm-confirm bagus produk dia kan bila dah banyak cawangan tu.
    Murah dah tu Zharif harga promosi yang ditawarkan. Rugi kalau tak grab kan.

    ReplyDelete
  14. menarik ni.. pakej lelaki pon ada

    ReplyDelete
  15. Bestnya kalau dapat manjakan diri dengan rawatan kecantikan dekat Spa. Bagus Spa ni sebab diasingkan mengikut jantina.

    ReplyDelete
  16. Such a nice husband to create skincare products for his wife! So envious. LOL The salon looks very cosy and private as well. Loving its facade too. So classy.

    ReplyDelete
  17. Selalu sangat nampak signboard natasha ni. Tapi tak pernah try lagi. Tapi lepas tengok interior dia. Mau tak nak keluar dari sini nanti bila dah masuk haha

    ReplyDelete
  18. Wah bestnya..tgk tmpt dia mewah sgt..bila la nk dpt pi spa ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini