Thursday, May 6, 2021

Wow ! Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket Menyaksikan Potongan Harga Sehingga 70% Diskaun

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


Pejam celik pejam celik berbaki kurang seminggu lagi untuk menyambut lebaran. Aku pasti, sekarang ini ramai sedang sibuk menguruskan kelengkapan raya. Baik dari segi pakaian, kelengkapan rumah, mahupun menyediakan menu-menu untuk sambut 1 Syawal nanti. Dah tersediakah semuanya ?

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Hah, kalau belum lagi tu, bolehlah singgah ke LuLu Hypermarket sebab sekarang nie merek sedang mengadakan Jualan Mega Raya di ketiga-tiga cawangan LuLu di Malaysia. Pada mereka yang masih belum cakna, LuLu baru sahaja membuka satu lagi cawangan baharunya di Setia Alam. Jadi, buat orang-orang di kawasan sekitar Setia Alam, memang cukup bertuah kerana LuLu Hypermarket merupakan satu gedung membeli-belah yang cukup lengkap semuanya.

Menjual pelbagai kelengkapan rumah, kelengkapan dapur, pakaian, makanan dan macam-macam lagi di bawah satu bumbung. Jadi tak perlu pergi ke banyak-banyak tempat untuk cari barang, singgah je LuLu Hypermarket dah boleh dapatkan semua barang. Mudah kan ?

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Tambah-tambah kita sekarang masih berada dalam pandemik yang tiada penghujung, jadi memang sangat dielakkan untuk singgah ke merata tempat. Dan yang bestnya, LuLu Hypermarket cawangan Setia Alam nie sangat luas dan besar. Sesuailah untuk bawa seisi keluarga yang ada anak kecil untuk membeli-belah dalam pandemik kita sekarang nie.

Jualan Mega Raya ini menyaksikan potongan besar-besaran sehingga 70% tau. Bukan terhad dalam satu sektor sahaja, semua sektor yang terdapat dalam LuLu Hypermarket turut serta dalam potongan ini. Antaranya potongan harga di sektor elektrikal, pasaraya yang menjual pelbagai kelengkapan barangan dapur, barangan runcit, peralatan rumah serta hadiah-hadiah buat yang tersayang sempena lebaran ini.

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Untuk kelengkapan hari raya seperti baju raya, kasut, beg tangan wanita, sari dan macam-macam lagi, pengunjung boleh menikmati potongan sehingga 40% bermula 6 - 9 Mei 2021. Jualan Mega raya ini berlangsung selama 4 hari sahaja. Jadinya, mulailah merancang kedatangan anda ke LuLu Hypermarket sepanjang jualan ini berlangsung.

Kalau terlepas, rugi weyhhhh !


Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Aku sendiri telah mencuba baju melayu yang dijual di LuLu Hypermarket nie. Memang sangat selesa dan potongan juga sangat terkini. Tak besar dan tak juga ketat. Ngam-ngam soi dengan bedan aku. Pilihan warna juga sangat pelbagai. Memang rambang mata dibuatnya. Tak tahu nak pilih warna apa. Baju raya korang tahun nie warna apa ?

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021


Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Nie nak sambut raya nie, korang bolehlah beli barang-barang basah seperti daging lembu, ayam, ikan, daging kambing di LuLu Hypermarket. Bukan takat segar sahaja, malah ia dijual pada harga yang cukup baik. Atau, kalau rasa nak bersederhana ketika raya nie, boleh jugak beli makanan yang sudah tersedia seperti Beriani Bucket yang dijual di sini.

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Ouh ya, sekarang seperti sudah menjadi trend di mana tetamu akan membawa hadiah buat tuan rumah. Hah korang boleh jugak usha-usha hadiah yang dijual di LuLu khas untuk sambutan lebaran ini. Pilihan sangat banyak, pilih je nak mana satu dan mereka akan membalutnya dengan cantik untuk diberi pada tuan rumah.

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Walaupun semua teruja untuk sambut hari raya, jangan lupa kita masih berpuasa. Ada tu yang mula rasa malas nak masak untuk hidangan berbuka. Tak apa, jangan risau, dekat LuLu Hypermarket juga ada menjual hidangan-hidangan untuk berbuka puasa bermula jam 3 petang. Macam-macam pilihan makanan disediakan. Tinggal pilih je nak yang mana satu. Tak perlu susah-susah masak lepas penat balik dari kerja. Datang je LuLu Hypermarket, semua sudah tersedia.

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jangan lepaskan peluang ini tau sebab Jualan Mega Raya LuLu ini hanya berlangsung selama 4 hari sahaja bermula hari ini, 6 Mei sehingga 9 Mei ini. Cepatlah singgah ke cawangan LuLu Hypermarket berhampiran anda. Jualan Mega Raya LuLu, tawaran terhebat tiada tandingan.

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

Ouh ya, oleh kerana Perintah Kawalan Pergerakan baru sahaja dikuatkuasakan hari ini pada hampir kesemua tempat di Selangor dan dikuatkuasakan besok di Kuala Lumpur, pelanggan setia LuLu Hypermarket takperlu risau kerana kini korang boleh membeli-belah secara atas talian melalui aplikasi LuLu Shopping yang boleh dimuat turun di App Store dan juga Google Play. Selain itu, juga boleh membuat pembelian melalui laman sesawang mereka di www.luluhypermarket.com . Mudah dan sangat praktikal.

Butiran lanjut boleh didapati pada pautan yang berikut :


Jualan Mega Raya LuLu Hypermarket 2021

LuLu Hypermarket Setia City Mall
Persiaran Setia Dagang, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor

LuLu Hypermarket Kuala Lumpur
Lot 159, Persiaran Capsquare, Off, Jalan Munshi Abdullah, City Centre, 50100 Kuala Lumpur

LuLu Hypermarket 1Shamelin Mall
Jalan 4/91, Taman Shamelin Perkasa, Cheras, 56100 Kuala Lumpur

8 comments:

  1. Banyaknya barangan menarik. Awak beli apa je hari tu? Eh - yang last tu pun jualana kat Lulu ke? Hahehee

    ReplyDelete
  2. 70% discount? This is a good deal. Lulu hypermart offer macam2 products right. This is good. Thank you for sharing this good news with me.

    ReplyDelete
  3. Lulu ni kalau tak sale pun memang murah dari yang lain. baju raya pun cantik2 jugak kat lulu ni

    ReplyDelete
  4. Lulu kalau sale memang meriah dan berbaloi.. suka shopping kat sini sebab macam2 barangan ada ..best

    ReplyDelete
  5. Semua wajah-wajah ambassador Lulu Hypermarket. Seronok kan ke Lulu. Pasaraya besar dan selesa.

    ReplyDelete
  6. Bestnya jualan kat Lulu.. selalunya musim perayaan sure g usha sales dia... jauh lagi murah kan... not bad ye skrg dah ada 3 cawangan.. senang for customers yang berdekatan...

    ReplyDelete
  7. Semua dalam satu bangunan LULU je ekk.. senangnyaa, tak payah nak pi ke tenmpat lain.. dalam keadaans ekarang ni bataskan gerakan.. arghh bila JB nak ada ni...

    ReplyDelete
  8. Jeles siapa yang duduk area yang ada Lulu ni, haritu pernah shopping kat sini, memang murah-murah sangat, just jauh dengan rumah je ni kalau tak memang datang sini dah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini