Sunday, February 24, 2013

Makan-makan di Seoul Garden

Assalamualaikum

Aku sangat gembira sebabnya aku baru sahaja menerima khabar gembira dua hari lepas. Aku dapat tawaran sambung belajar ke UPSI. Memang gembira betul aku masa tu. Teringat masa awal Februari hari tu, aku sangat-sangat sedih sebabnya permohonan aku ditolak. Putus asa dah masa tu, aku pujuk diri untuuk buat rayuan. Tapi tak nak letak harapan tinggi sangat. Alhamdulillah, permohonan rayuan berjaya. 


Memang kelam-kabut buat persediaan sebab banyak benda nak kena uruskan. Makanya aku ajak adik-beradik aku pergi ke Kuala Lumpur untuk beli barang kelengkapan. Motif sangat kan sampai ke Kuala Lumpur untuk beli barang kelengkapan. Padahal boleh je beli dekat-dekat je. Sebenarnya, tujuan utamanya nak bawa adik-beradik aku makan steamboat dan grill di Seoul Garden. Haritu pergi dengan kawan aku, terus rasa macam nak repeat lagi dan perkenalkan Seoul Garden pada dorang. Dan ternyata, dorang sangat menyukainya. Nampak tak, bahawasanya ini semua alasan je untuk berjalan-jalan. Tak ada nak buat persiapan sangat pon. Dahlah ini pertama kali aku memberanikan diri untuk drive kereta sendiri ke Kuala Lumpur. Selama hari nie, naik pengangkutan awam je.


20 comments:

  1. Jangan berhenti hingga ke akhir garisan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang ada rasa mcm nak berhenti =') tapi masih lagi mengharap

      Delete
  2. Allah dah rancang sesuatu yg lebih baik utk kau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkinlah kot , apa lah agaknya yerp =( hurmmm

      Delete
  3. usaha sampai dapat ......... entry perangsang nih..keep it up :)
    never give up !nice saying...

    ReplyDelete
  4. Sabar Zharif! Usaha lagi. Jangan putus asa. *Walaupun aku tak sure sangat apa yang berlaku, tapi aku dapat agak*

    All the best! :)

    ReplyDelete
  5. ryte ! tak salah lagik nice thought , kalaw ramai pikir macam nih , dapat kurangkan sikit gejala bunuh diri ..

    *err , ade kaitan ker ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunuh diri tu jauhkan lah >__< tak masuk syurga nanti =)

      Delete
  6. zharif .. sabar keyh ,. Mungkin itu bukan yg terbaik :) insyaallah .. Allah maha Adil . Dia da rancang sebaik2 rancangan untuk Zharif keyh :D .. tersenyum laa selagi mampu even hati rasa sakit keyh :) btw nice entry .. ^^

    ReplyDelete
  7. bangkit!! jgn mudah mengalah. terus bangkit . Allah dah rancang yg terbaik, berusahaa jgn putus asa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini