Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday #1 : Kembali Berkhidmat

Assalamualaikum


PESANAN PENAJA 
" Semoga aku dianugerahkan kesabaran yang tinggi semasa melayan kerenah-kerenah pelanggan dan aku berharap tiada lagi pizza customer jatuh kat tangga "

#First time buat wordless wednesday

21 comments:

  1. Replies
    1. kalau dah tersembam ke lantai memang kitorang buang =) xkan lah nak makan pulak

      Delete
  2. aik pendek nya entry ? fuyoo dah dpt baju pizza tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama pon wordless kan , alhamdulillah dah dapat . punya lah dulu berjanggut tunggu uniform x dapat2

      Delete
  3. fuyoo, zharif dah x tanam anggur lagi. kau kerja tempat sama ke?selamat bekerja.

    ReplyDelete
  4. happy working day... :)
    kiter suka bca blog awk..
    kang trtnya2 minah mna plak la tetiba wish work day ni..haha

    ReplyDelete
  5. apasal kau masuk kerja balik? ehh? mintak maaf, dah missed beberapa entry kau. *konon konon kau tunggu aku komen la nih. haha terasa diriku mencapub di sini.

    p/s : aku tau kau hensem, tp tolong laa tukar kau punya pic tuh. seksi kemain. adesss

    ReplyDelete
  6. pizza boy .. nice work .. for our country .. just be a soldier

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja Abg Pizza =) sure akan ade hapdet2 entry sal kerenah pelanggan lagi kan kan kan ? ~

    # waiting # hahhah

    ReplyDelete
  8. weyhhh..asl ko dpt uniform dowh??nak gaaakkkk!!

    ReplyDelete
  9. wah ...ptot la.bese pekerja pizza semua goodlooking

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini