Thursday, May 19, 2011

Terima kasih pencuri

Assalamualaikum
                                                     
Kalau korang tak tahu,handphone Nokia C3 aku kena curi di tempat kerja. Tak tahu siapa yang curi, aku syak customer yang datang dekat Pakli Kopitiam Banting tu. Disebabkan itu,aku beli phone baru.


Spesifikasi semua okay, sebab kawan aku ada pakai handphone nie. Aku sangat suka makanya aku pon beli. Warna merah memang cantik, tapi macam perempuan sangatlah pulak. Jadi aku pilih warna hitam. Perkenalkan, handphone baru aku, Sony Ericson J20i atau lebih dikenali dengan nama Hazel.

Post edited: July 2021

8 comments:

  1. oi !

    nak fon number. tak baek kedekut...
    inbox kt fb aku ye.
    hahahaha

    kalo ko tak bg, alamatnye, HAZEL ko ni bakal hilang lagi..keh3 *evil laugh*

    ReplyDelete
  2. SCC : serius k gurau2 je nie ?

    tolong lah jangan hilang lagi . pokai duit kalao asik ilang ja .

    ReplyDelete
  3. ahahahah..fuyooooo ade henpon baruuuu!!!bau kedai lagi tuuuu!hikhik

    ReplyDelete
  4. wahh. terus dpt fon baru tuu. btw fon tu bestt :)

    jaga elok-2 oke. hehe. kalau hilang mintak iphone plak. MUAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  5. finaz : dah bau lain dah . bukan bau kedai lagi . hahahhaa

    deeba : memang best :) xnak ilang lag , nant kene marah . hahhaha

    fathi : dah beli <3

    ReplyDelete
  6. betol gak uh . ermm sorry edy zaidi , x jad beli phone tu . sory sory sory . tp memang nak sangat pkai phone2 touch n go nie . xd rezeki . maybe next time .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini