Friday, December 24, 2010

Warisan Rimba


Satu rombongan yang sangat-sangat best. Tahniah buat mereka-mereka yang menjadi tulang belakang dalam mengadakan rombongan ini. Walaupun jauh nak berjalan kaki ke tempat tu sebab bas tak boleh nak masuk, tapi kami semua sangat enjoy ! Tak bercuti jauh pon, pergi ke Warisan Rimba belakang Zoo Negara je.






Lepas nie pasti susah untuk kami semua berkumpul sama-sama. Semua akan membawa haluan masing-masing. Semoga korang lebih berjaya di luar sana !

Post Edited : July 2021

10 comments:

  1. I'm not the tulang belakang la . Serius , aku tak buat apa-apa pun untuk trip kali ni . Pegi edit . Tulis nama Azyan .

    Wah wah wah ! Perasan you . lol =P

    Eh , sapa babyboy ?

    Haha . Suka jawapan soalan cepumas tu serius .

    ReplyDelete
  2. Owhh ye ke ? aq tengok kau cm busy semacam j uruskan trip ni . x nak edit . hahaha

    babyboy tu syazwan lah . kterg suke panggil syazwan mcm tu .

    cepumas mmg eja cm tu erk ? aq x tau la nak eja . hahahahahhahahaa

    ReplyDelete
  3. Goyang kaki je adalah . Kalau aku yang uruskan , aku naik lori tau ! :)

    Hik . Ya , ejanya macam tu . Sebab tu , bila aku baca balik , kau eja cepuk emas . Aku macam "Ah , apakah ?"

    ReplyDelete
  4. aq try gak serach kat google , tengok ad org eja cepuk emas , aq un tulis j lah . hahaha .

    ReplyDelete
  5. haish , baru sebulan xjumpa dr ghazali dh slh eja cepumas . btw , pngalamn tu mmg totally manis . . huhu

    ReplyDelete
  6. best giler korang. jeles giler. handle sndr ke ? habis exam buat event mcm ni. sumpah best. warisan rimba kat mana ? babyboy syazwan ? OMG ! nak gelak je . haha.

    kak zati.

    ReplyDelete
  7. x pecaya yg zharif ni tggi gile..
    LoL !
    siyes, tggi sgt..

    -PIYA-

    ReplyDelete
  8. to wan : aq mmg x pernah guna CEPUK EMAS dlam karangan . sbb tu x tau eja . hahahha

    to kak zati : kelas kterg yg handle sendiri . warisan rimba blakang zoo negara . nun jauh d pedalaman .

    to piya : haha . xd la tinggi mane pon . tiang lampu lag tinggi kot .

    *thanx komen :)

    ReplyDelete
  9. Walaikumsalam fatin :)
    mmg bestt . tp ad gak x best . try bace kat blog nie hah

    http://ilovekinderbueno.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini