Tuesday, May 14, 2013

My psychology course-mates

Assalamualaikum

Sekarang , aku nak tunjuk kat korang semua photoshoot gambar kelas aku . Actually dah siap lama dah gambar kelas haku nie , cuma tak war-war kan je lagi . Persoalan yang paling penting lagi runsing , perlu ke war-war kan nie ? Oke bye .

Here we go !



If you guys still cannot find me in the picture , let me help you . I was the one who is very the skema second from the right at the barisan belakang . There you got oh my english .

Sebenarnya , kelas aku ada 14 orang kesemuanya . Tapi yang 4 lagi tu , ada hal yang tidak dapat dielakkan . So depa semua tak dapat nak bergambar bersama . Busy nya mengalahkan kak ton tau . Curlasssss !

Confident gila kau zarep tayang gigi -___-
( Gambar neesa comel je )

Let's proceed to the next picture .


NAK LEBIH BESAR ? 

Nahh ambikk !
( Muizz muka innocent pijak semut tak mati , rasa nak cubit je pipi dia tu . Again neesa being so cute , photogenic lah dia nie )

Gambar nie sebenarnya bergabung dengan gambar kat atas nie 


The photographer asked us to pose like " hey there's something on the left " and there you got our pose . The boy infront , who is our class leader looks like terpelecok je . I dont know if you guys knows the meaning anyway .

Terus maintain pose tau ketua kelas aku nie =D hahahhaa


 Muka is , serious aku asyik ketawa je bila tengok . Hahahaha

Bagi aku , 2 gambar bawah nie sangat membazir . Sebab apa , sebab tak cantik . Aku ingat photographer tu akan edit and crop biar bagi dekat so that gambar kitorang full . Tup tup jadi macam nie . Macam nie aku sendiri pon boleh buat kot -____-

Gambar tak cantik 1

Gambar tak cantik 2

Dua pulak tu dia bagi >___< Kalau satu , tahan lah lagi . Dahlah mintak soft copy tak bagi . Aku siap call kot . Tetap tak nak kasi . Apa punya company gambar lah nie . Dulu masa aku kat matrik , orang tu siap bagi satu soft copy kot . Semua gambar yang dia ambik semua dia letak dalam tu . So nak upload kat mana-mana pon senang .

( Kalau rajin geledah blog aku nie , korang pasti jumpa gambar kelas time kat matrik dulu )


Total harga semua RM32 ringgit , 2 keping gambar saiz santak besar and 4 gambar macam kat atas nie . Okey lah kot kan ? Cuma 2 gambar yang tak cantik tu dengan tak boleh nak mintak soft copy tu je yang buat aku rasa macam asdfghjkl .

BTW , best lah ambik gambar ramai-ramai nie . Seronok !

PESANAN PENAJA 


 Get 

Set

Go !!!

" Psychology batch 2012/2013 , RAPAT !! " 

Dinner yang aku war-war kan sebelum nie ditangguh lagi ke 31 Mei ini -___-
Masih lagi keliru antara nak hantar pengantin ke Johor atau nak join dinner . Baju , topeng segala macam dah beli . Beli kalau setakat 2 3 ringgit takper lagi . Ini haihhhhh , menangis kalau aku sebut . Ya Allah semoga tarikh dinner tu akan terus bertukar , aminnn . Hahahaha jahat nya aku nie .

Yang baik datang dari Allah , yang jahat tetap datang dari syaiton nirrajim .

See ya !

16 comments:

  1. hahaha !! lawak laa awak nie .. bersahaja jea .. pape pon photoshoot kelas memang seronok, boleh nampak muke2 yang takley blah ..
    mai laa blog sy http://sakinahmajid.blogspot.com/ ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, masa tulah kita dapat tengok ekspresi muka semua orang. yangpemalu pon turut berposingtau, curlassss

      Delete
  2. Terbaik... study biar sampai 4flt okey... :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dik, perghh style korang. merapatkan ukhwah.. nice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak sheila =) alhamdulillah, harapnya begitulah =)

      Delete
  4. Bapak best photoshoot macam ni!

    ReplyDelete
  5. untung la kelas x ramai.. wat photoshoot xpenuh frame pon.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal, batch kitorang cuma 14 orang je . batch sebelum nie sampai 40 org . perghh padat gila

      Delete
  6. lorh dak upsi ke.. aha..dekat dah dengan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, dah dua bulan lebih jugak lah kat perak nie =)
      wahh boleh singgah umah, eh >__< hahaha

      Delete
  7. Hihi zhariff kau doakan photographer company yg ambil pic kau n awan2 ni insaf yer.. Mmg kalo akak pon berangin tau haish

    ReplyDelete
    Replies
    1. memag pon, hangin gila kot... bad service

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Popular Minggu Ini